Galatasaray Divan Kurulu'na divan kurulu üyesi Hayri Kozak'ın yaptığı konuşma damga vurdu! Galatasaray üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin tekrarına ilişkin de mesajlar veren Kozak'ın "23 Haziran'da her şey çok güzel olacak" sözleri Divan Kurulu üyeleri tarafından da büyük bir alkış topladı.
Galatasaray Yönetimi'ne dair değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasının son bölümünde sesinin tonunu biraz daha yükselten Kozak, "Allah, İmamoğlu’nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah o gün 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye’nin bayram yapacağı bir akşam olacak. Bunu gönülden temenni ediyorum. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından gelmeyeni de götüreceğiz. 23 Haziran’da noktayı koyacağız. Memleketin kurtuluşunu, çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini tek çıkış yolu 23 Haziran’da bir zafer kazanmasıdır bu genç delikanlının. Allah onun da yardımcısı olsun, memleketin de yardımcısı olsun, hepimizin de yardımcısı olsun. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" diyerek Ekrem İmamoğlu'na desteğini açıkça gösterdi.
08.05.2019 18:14
“SPOR” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
misafir
15.05.2019
10:56
üç büyüklerin yönetim çoğunluğu ve taraftar gruplarının hepsi de aynı çizgide maalesef
Beğen
-
hakikat
14.05.2019
14:39
Bir gs olarak söylediklerinden utanç duydum. bu kulüp babanızın çiftliği değil siyaset yapacaksanız çıkın yapın. Allah inananların yardımcısı olsun Allah kelimesini niye diğer zamanlarda sizlerden duymuyoruz. yaşasın islam kardeşliği
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
vatandaş 4444445
14.05.2019
12:02
reis bunlar şampiyon olursa yazıklar olsun
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Arif gsli idi
14.05.2019
11:36
Artık gs yi sevmiyorum. Çoluğun çocuğun ahlaksızlığını dahada çoğaltacak
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Zgr
13.05.2019
21:01
Gs seviyorum
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle