Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde mescitteki duvar saati ile bazı iş yerlerinden elektronik malzeme çalınmasına ilişkin bir şüpheli yakalandı.
Osmangazi Mahallesi'ndeki Nakkaş Ali Mescidi'nin içinde duvarda asılı bulunan saatin çalındığının görevliler tarafından bildirilmesi üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı.
Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, mescitteki güvenlik kamerasının kayıtlarını inceledi.
Kimliği belirlenerek Güven Timleri tarafından gözaltına alınan H.C'nin (41), Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde girdiği iki marketten de hırsızlık yaptığı belirlendi.
Bu iş yerlerinden iki oyun konsolu ve iki drone çaldığı tespit edilen zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kamera kayıtlarında, H.C'nin ayakta namaz kılar gibi bekledikten sonra yanında getirdiği poşete duvardaki saati koyup mescitten ayrıldığı görülüyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • SELO DAYI 11.07.2019 04:47
    EDEPSÎZ vicdanlı utanmaz yibine karakterli.ÖRNEK bir ceza verilsin.
  • mahmut GÜL 10.07.2019 07:38
    soygunun olması bence normal camii görevlileri imam ve muezzin namaz bitince cemaat cikmadan cikip kaçıyor sonrada hirsizlik olayı kameradan izle ah et vah et öncelikle calisanlarin gorevvyerini terk etmemeleri gerkir benim âcizane fikrim bu sayılar...
  • Nedim 10.07.2019 00:30
    Böylelerin niye yüzünü saklıyorlar adını soyadı gösterin.bakalım daha hırsızlık yapa bilecekmiş bir yerde
  • said 09.07.2019 23:15
    çalar saatin camide ne işi var devamlı çalarsa biride onu çalar.
  • Vural_caner 09.07.2019 21:49
    Bu adama dünyanın en büyük cezası verilmeli,
Daha fazla yorum görüntüle