HDP Diyarbakır İl Binası Önünde eyleme katılan acılı anne ve babalar isyan etti. Çocukları HDP tarafından kandırılarak PKK'ya kazandırılan aileler, çocuklarına kavuşuncaya kadar il başkanlığı binasının önünü terk etmeme konusunda kararlı.

"BELEDİYENİN ARABASIYLA..."

"Herkesin gözü önünde oğlumu aldılar. Hem de belediyenin arabasıyla. Devletin arabasıyla çalışıyor. Lanet olsun." diye haykıran baba, oğlunun kaçırılmasındaki sorumlu kişinin de HDP Lice Eş Başkanı olduğunu söyledi.

Acılı bir başka baba, oğlunun HDP'li belediyenin aracıyla dağa çıkarılarak PKK'ya teslim edildiğini söylerken bir diğeri ise "Onlar haindir. Oğlum gel. Kaç gel. Devletine teslim ol. Bizim devletimiz bambaşkadır.'' sözleriyle oğluna seslendi.

Diyarbakır'da HDP binası önünde çocuklarını isteyen ailelere her geçen saat yenileri eklenmeye devam ediyor. 

Çocukları HDP tarafından kandırılarak PKK'ya kazandırılan aileler, çocuklarına kavuşuncaya kadar il başkanlığı binasının önünü terk etmeme konusunda kararlı.

"BELEDİYENİN ARABASIYLA..."

"Herkesin gözü önünde oğlumu aldılar. Hem de belediyenin arabasıyla. Devletin arabasıyla çalışıyor. Lanet olsun." diye haykıran baba, oğlunun kaçırılmasındaki sorumlu kişinin de HDP Lice Eş Başkanı olduğunu söyledi.

"OĞLUM KAÇ GEL, BİZİM DEVLETİMİZ BAMBAŞKADIR"

HDP'lilere isyan eden bir baba ise ''Çocuğumuzu görmeye gittik kafamıza silah dayadılar. Gelmeyin dediler. Onlar haindir. Oğlum gel. Kaç gel. Devletine teslim ol. Bizim devletimiz bambaşkadır.'' diye seslendi.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • vahdettin 10.09.2019 08:27
    Allah belasını versin hdp pkk nın adamın evladını verin dinsiz imansızlar. Gel babam deyişi bitirdi beni . Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri amin
  • ismcail hakki efendi 08.09.2019 07:33
    chp iyi parti ve zavalli molla oglu bun partiler sanatciyim diyen sanatcilar yaziklar olsun size hukumet i zora sokmayin destek verin bu ulke hepimizin partide kapatilir bu hainler iceride atilir hukumet bu oyuna gekmesin disariya karsi eger psrti ve sanatciyim diyen zavallilar destek verirse hukumetin eli kuvvetlenir disariya karsi
  • Orhangazi 08.09.2019 04:51
    Daha neyi bekliyoruz anlamadım, bütün kamera kayıtları incelensin ve gençlerin nerde oldukları veya kimlerden kaçırıp ya da kandırıldıkları ortaya çıksın ve şu pkk avukatlar birliği partisi de artık kapansın. Bütün bu hdp binan çevresinde oturanları yürüyüşe davet ediyorum, analara babalara destek çıkalım. Ben yurtdışında olduğum için yanlarında olamıyorum.
  • Hakan 08.09.2019 02:01
    Yazık bu insanlara. Olan hep garibanlara oluyor
  • Erdoğan 08.09.2019 01:11
    Ne bekleniyor ki Hadi kızıl elma
Daha fazla yorum görüntüle