Bir televizyon programında Yenikapı'da sergilenen araçların içerisinde yer alan zabıta araçlarıyla ilgili "Bununla ne yapılır?" sorusunun yöneltildiği CHP'li Engin Altay, "Bilemiyorum" cevabını verdi.

"Personele gez diye verilebilir"

Bu soru karşısında kısa süreli duraksayan CHP'li Altay, "Belediyede bankamatik maaşı alan, partiden dolayı belediyeye girmiş personele al bunla gez diye verilebilir, bilemiyorum" yanıtını verdi. Altay'ın bu cevabı ekran başındakileri şaşırttı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Kont 09.09.2019 01:18
    Ayıp ya ayıp Hani hepsi makam aracı idi. Sizler acizsiniz Sizler münferit Sizler yalancısınız
  • Forza 08.09.2019 21:48
    Adana Çukurova belediyesi yıllardır chp de. Gidin araştırın belediyenin tırmık alacak parası yok. Siteye çöp konteynırı istedik veremeyiz dediler. Ama konteynır eski diye ceza kesiyorlar diğer belediyeler verdiğini söyleyince de bizim başkanlık böyle karar aldı diyorlar. Bunların hepsi aynı yiyici takımı. 6 ay oldu daha bir hizmet göremedik. Bırakın jendilerinin yaptığını şikayet telefonu dilekçesi yazmamıza rağmen bir sokağı süpürtemedik ordan ahkam kesmesi kolay.
  • Mesut aksu 08.09.2019 21:45
    Genel başkanın neki sen ne olacaksin 2 kelimeyi yan yana koyup konusamiyorsun pemekki yalanda bi yere kadar lafiiii dogrudur adam söylicegi yalanıda unutuyooo
  • Baha 08.09.2019 19:28
    Hemşerim engin altay, sen öğretmenlik yaptın değilmi. Senden ne fayda gördükki senin öğrencinde senin gibi yalancı ve iftiracı olur.
  • Erdoğan 08.09.2019 18:57
    Bu bu chp lilerin hepsi aynı kafa sahtekarlık yalan iftira hepsi var.
Daha fazla yorum görüntüle