Mersin'de, bakıcıya bıraktıkları 1 yaşındaki kızları Öykü'nün vücudundaki morlukları görünce şüpheye kapılan baba, oyuncak araba içerisine yerleştirdiği ses kaydıyla minik kıza şiddet uygulandığını ortaya çıkardı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Anne 17.09.2019 00:17
    Bunu yapan vicdansiz insani varliklar her memlekette var demekki Allahim su kucucuk melekelere bunlar yapanlarin cezalarini hem bu dunyada hem obur dunyada ver yarabbim o anne babanin yurek yanginini bir basina gelen anlar o oyle bir yangin ki sonmuyor .once bunu yapan emanet meleklere el kaldirip hakaret edenleri olemesin bu dunyada cekmedigi aci kalamadan yarabbim olemesin diyorsunuz.
  • misafir 15.09.2019 10:31
    siz ana baba olarak o cocugu bir yasinda nasil ellere birakiyorsunuz once bunu sorun kendinize. annelere annelik mesleginin mukaddesligi yuceligi tekrar hatirlatilmali. annelik sadece cocuk dogurmak degil vatana millete maddi manevi saglikli ahlakli bireyler yetistirmektir. kadin demek nesil demektir.
  • yusuf 14.09.2019 15:22
    sorun bakici degil 1 yasinda annesine babasina muhtac olan bu cocugu bakiciya veren anne babada.batinin yasam kültürü aile anlayisi bizide hastalik gibi bulasti. daha nice dramlar var. Allah bizi islah etsin