İstanbul Kurtköy'de bir camiide cemaatin namaz kıldığı sırada içlerinden bir kişi kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Cemaat namaz kılmaya devam etti. Can çekişirken kimse yardım etmedi. Yaşlı adam camide cemaatin gözü önünde öldü.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Buyuk turkiye 27.09.2019 17:30
    Cemaat degil cemadat. Kardesim bir cocuk bile aglarsa namaz kisa kesilir. Burada islsma olan yabaniligimiz birazda cehaletimiz ortaya cikiyor.solcularda her olani dinden saniyor tabi oda ayri cehalet
  • adil 27.09.2019 16:58
    ağlanacak öyle halimiz var ki nasil bir bilincsiz boş bir toplum çıktı ortaya sonumuz hayrolur insallah
  • Ben 27.09.2019 14:05
    NAMAZI BIRAKMALARI GEREK TAMAM DA bıraktıktan sonra gerekli ilk yardımı kim yapacaktı.. hiç birimiz ilk yardım kurallarını bilmiyoruz..maalesef.. hemen ambulans çağırıp adamın rahat nefes alabileceği bir şekilde yatırıp uzaktan beklemek,başına yığılmamak ...ALLAH RAHMET EYLESİN..AYNI DURUM CAMİDE DEĞİLDE SOKAKTA DA OLMUYORMU...ÖNCE KİMSE aldırış etmiyor sonrada başına yığılıyorlar..adam yine ölüyor..sokak, cami farketmiyor...ilk yardım konusunda BİLGİSİZİZ...doğrusu budur..
  • tolga akın 27.09.2019 12:57
    farkedememişler ilk başta sonra da cemaatten bir ksımı namazı bırakıp yardım etmişler.komple herkes namazı bozmasına gerek yok.ilk yardım bilen var mı acil durum deyip cemaate seslenilir bilen de namazı bırakıp ilk yardım yapardı.
  • yelmer 27.09.2019 11:50
    ölümün güzelini nasip etmiş yaradan camide can vermiş rabbim cenneti ile mükafatlandırsın
Daha fazla yorum görüntüle