Küçükçekmece’de bir marketten bıçak zoruyla 2 bin 310 TL gasp eden şahıs, kaçmak isterken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Halkalı Caddesi üzerindeki bir markete giren yüzü maskeli ve eldivenli bir kişi, kasiyere bıçak çekerek 2 bin 310 lirayı alıp kaçmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşanan kovalamacanın ardından zanlıyı 1 adet bıçak, 1 adet eldiven ve marketten gasp ettiği 2 bin 310 TL ile yakaladı.

Gözaltına alınan Savaş G.'nin (30) emniyetteki sorgusunda borcu olması sebebiyle söz konusu iş yeri ve çevresinde bir süre keşif yaptıktan sonra havanın kararmasını ve kasada biraz daha para birikmesini bekledikten sonra olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, dün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gasp anı ve şahsın kaçış anı kamerada

Gasp anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yüzü maskeli ve elleri eldivenli bir kişinin kasiyere bıçak çektiği ve para bulunan çekmeceyi açtırmaya çalıştığı görülüyor. Paraları alan şahıs, yolda müşteri bekleyen bir ticari taksiye binmek istiyor ama vatandaşlar tarafından engelleniyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Arif 29.09.2019 23:40
    Yanlış bildiğin bir şeyi deüzeltelim. Maalesef kart kullanımında avrupa bizden daha geride. Kart kullanırken alışveriş sırasında girdiğin pin kodunu dahi doğru düzgün oturtabilmiş değiller. Hazır kullandıkları bir sistemi kolay kolay yenilemedikleri için internet alışverişlerinde 3d secure sistemini kullanamıyorlar.
  • Ahmed 29.09.2019 15:52
    avrupada nakit para yavas yavas ortdan kalkiyor, halkin 90% kart ile alisveris yapiyor. Hastanelerde sadce krt ile ödeme yapiyorsun