Darbeci Sisi’nin Mısır’daki kanalı TEN TV, FETÖ elebaşı Gülen ile mülakat yaptı. TEN TV sunucusu El Dihi, Pensilvanya'daki malikanesine giderek yaptığı söyleşide terörist başı Gülen’in darbeci Sisi için “muhlis ve halkının çıkarına ‎çalışan biri” şeklinde övgüler dizdiğini açıkladı. El Dihi Gülen’in darbeci Sisi’ye dua ettiğini de ifade etti.

FETÖ elebaşı Gülen ile mülakat yapan darbeci Sisi'nin Mısır'daki kanalı TEN TV'nin sunucusu El Dİhi, terörist başı Gülen'in darbeci Sisi için "muhlis ve halkının çıkarına ‎çalışan biri" şeklinde övgüler dizdiğini açıkladı. El Dihi Gülen'in darbeci Sisi'ye dua ettiğini de ifade etti.

Mısır'da 3 Temmuz 2013'te ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Mursi'ye kanlı bir darbe gerçekleştiren Sisi'ye övgüler dizen, terörist başı Gülen'in konuştuğu El Dİhi "Gülen Cumhurbaşkanı Abdulfettah El Sisi için dua etti. El ‎Sisi'yi muhlis, Allah'tan korkan ve halkı için çalışan biri olarak tanımladı‎" ifadelerini de kullandı.

251 vatandaşımızın şehit edildiği 15 Temmuz hain darbe girişiminin faili FETÖ elebaşı Gülen'den Sisi'nin kontrolünde olan TEN TV ise, "Ruhani Bir Şahsiyet" olarak söz etti.

TERÖRİST BAŞINI ABD İSTİHBARATI KORUYOR

El Dihi, El Vatan gazetesine ‎mülakata dair yaptığı açıklamalarda, terörist başı Gülen'in, Amerikan ‎istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini açıkladı..

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Abdullah 12.10.2019 16:04
    Sürünerek geberirler Ümit ediyoruz. Vatan hainlerii.
  • Baygolge 02.10.2019 15:03
    Tamam sısınınde sonu geldi demektir. Bu soytarı en son ocaklarına ateş salsın dediğinde kendi tarumar olmuştu
  • Özkan 01.10.2019 10:16
    İt ite dua etmiş itin duası kabul edilmemiştir. Bu itin ettiği bedduası nasıl kendine gelmişti gördük. İnşallah geberdiği günüde görürüz inşallah.
  • Alperen 01.10.2019 09:10
    O odadan mübarek Ay-Yıldız bayrağımızı çıkarın, hatta o malikanede hiç olmamalı.
  • Misafir 01.10.2019 06:57
    İki şeytan
Daha fazla yorum görüntüle