Norveç merkezli Keşif Araştırma Gemisi (REV) dalgıçları, yaptıkları dalışta 4 metre çapında dev bir kalamar yumurtasını görüntüledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izleyenleri de şaşırtıyor.

Norveç?in Orstafjorden yakınlarında dalış yapan REV dalgıç ekibi, 4 metre çapındaki dev kalamar yumurtasını görüntüledi. Görüntülerde, dalgıçların kalamar yumurtası etrafında, yumurtayı inceledikleri görülürken, yumurtanın büyüklüğü izleyenleri şaşırttı.

Bilim insanları, bu büyük yumurtanın içerisinde milyonlarca küçük yumurtanın bulunduğunu ve bu yumurtaların neden bu kadar büyüdüklerini henüz açıklayamadıklarını duyurdu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • vay be arkadaş 09.10.2019 12:11
    muhteşem süper sanki evrende kücück bir zzerre gibiyiz,yumurta bile insandan büyük ama insan kendinş dev aynasında görüyor evrenin diğer tarafındaki yaratıkları düşünmiyorum bile 100 metrelik bir yaratık düşünün ve onun gezegenini düşünü vegüneşden 10 kat buyuk bir gezegen düşünmeyi durdurmayın çünki O yüzmetrel,k yaratık yavru anne babası 500 metre..inanmadınız sanırım ama Allah güneşin 1 milyon katı büyüklüğünde güneş yaratmış ve yaratma sanatı bitmior inanman için görmen gerek ..işde inançda böyle birşey görmeden inanırsısn