Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bölgelerden, Mardin'in Nusaybin ilçesine düzenlenen ve 8 kişinin şehit düştüğü, 35 kişinin yaralandığı saldırı anı bir binaya ait güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Binanın bahçesi, girişi ve içerisinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere, havan mermilerinin düştüğü ve saldırının şiddeti yansıyor.

Görüntülerde, havan mermisinin düşmesinin ardından patlama anı, oluşan tahribat ve vatandaşların paniği görülüyor.

Patlamadan sonra binaya sığınan ve koşuşturanların yer aldığı görüntülerde, bir annenin kucağındaki çocuğunu korumaya çalıştığı, yaralanan bir kişinin de yerde süründüğü görülüyor.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • vatansever 17.10.2019 16:29
    ey bu insanlara zulum eden zalimler, hainler. kaldırın da kafanızı bir gök yüzüne bakın. ne kadar aciz olduğunu anlayın.
  • Mardini 17.10.2019 14:49
    Ypg pkk hani kurtlker icin savasiyordu. Divil kurtlere apacik daldiriyor. Yoksa bu daldiri haneye is kazasi mi yazilkacak. Olur boyle vakalar mi dite gene pkk devicileri provskatorluk edecek. Indanlar nu kadar mi cahil. Pkk ypg ermeni kokenlidir abd usrail projrdi kurtlkeri kandirarak beles ssker buluyor utanin hsin dafinda yet almayin
  • Mardini 17.10.2019 14:45
    Meclistek8 bazi poiarti ve vekilkere hore bu katliami yapanlar hakli. Vatanlarini korruyormus. Ulanb40byildir katliamnyapan bu caniler tetoristler neczamandair hakludir. Pkkyog ye dedtek olan kim olursa olsun haindir alcaktir
  • Lütfü 17.10.2019 13:06
    Ya kahhar ya Kahhar Ya Kahhar..yeryüzünde ypgpkkli bırakma Allah'ım
  • kuzeyin oģlu 17.10.2019 12:45
    hani bunlar kurtleri savunuyordu . masum halka roket at. tabii turk askeri ile savasmaya gucunuz yetmiyo .