Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde hemzemin geçitte trenin çarpması sonucu yaşlı kadının hayatını kaybettiği feci kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Önceki gün Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Kurugeçit Mahallesinde meydana gelen feci kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hemzemin geçitten karşıya geçmek isteyen Medine Arkçı'ya (89), makinistliğini Mesut K.’nin yaptığı tren çarptı. Adana-Elazığ seferini yapan Fırat Ekspresi isimli yolcu treninin çarptığı yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Efe 19.10.2019 19:36
    Makinist farketse ne olacak? Piyasa taksi mi bu? O lokomotifin ve vagonların kaç ton olduğunu, fren mesafesini bilip bilmeden yorum yapma aron efendi.
  • Aron 19.10.2019 17:53
    şu hemzemin geçidin alanına dikkatle bakın. Makinistin kaza gerçekleşmeden önce bunu fark edebilmesi çok zor. Oysaki etraf açık olmalı görüş açısına giren alan daha fazla olmalı. Etrafta duvarlar, direkler her şey mevcut. Açık ve boş bir hemzemin geçit makiniste durması için yeterli süreyi verebilirdi. Allah rahmet eylesin teyzem...
  • hoca 19.10.2019 13:30
    Bu yaşlıları eğer aile fertleri olduğu halde bu şekilde yalnız bırakıyorlarsa onlara yazıklar olsun. Sıkça görüyoruz: Yaşlı bayan pazardan bir sürü alışveriş etmiş. Taşıyamıyor. Aldıklarına baktığımızda anlıyoruz ki; Onları sadece kendi için almış olması imkansız. Peki onları yiyecek olanlar utanmıyor mu o nineyi veya dedeyi o şekilde pazara yollamaya? Maalesef görüp durduklarımız çok acı ve utandırıcı.
  • Muşlu Tekin 19.10.2019 12:29
    Umarım Rabbim ne trenin çarpma acısını ne de korkusunu hissettirmiştir bu yaşlı ninemize. Gözünü açtığında Cennette görsün kendini inşallah
  • ziyaaaaa 19.10.2019 12:00
    allah rahmet eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle