Terör örgütlerinin yine TSK'nın nezdinde ülkemizi karalama çabaları devam ediyor.  Özellik dış basında TSK'nın Suriye'de kimyasal silah kullandığı yalanları yapılmıştı. Eli kanlı bebek katili terör örgütleri bir çocuğun üzerinden bu kirli ve kara propagandayı yürütmüş ve dış basındaki dünyaca ünlü medya kuruluşları hiçbir dayanağı olmadığı halde bu yalan haberleri sayfalarına taşımıştı.

Söz konusu video KBRN uzmanları tarafından dikkatle incelendi. İnceleme sonucunda; Görüntülerde kimyasal saldırının en ufak bir belirtisi olmadığı anlaşıldı. Konvansiyonel saldırıyla ilgili de bir belirtiye rastlanmadı.  Gerçek ise, çocuğun üzerindeki petrol-naylon ağırlıklı kazak-tişörtün alev alarak yandığıydı. Çocuğun sadece tişörtün değdiği yerlerde ikinci derece yanık olduğu, yüzünde gözlerinde saçlarında hiçbir şey olmadığı belirlendi. Ayrıca çocuğun belinde ve belden aşağısında hiçbir tahribat olmadığı da net bir şekilde görülüyor.

GERÇEĞİ BİLDİKLERİ HALDE DESTEK VERDİLER

Tüm dünyanın aklıyla dalga geçen terör örgütlerinin ve uluıslararası camianın bu yalanlar, en ufak bir araştırmayla görebilecekken dış basın da bu çirkin propagandaya bilerek ve isteyerek alet oluyor.

MSB YALANLAMIŞTI

Milli Savunma Bakanlığı, kimyasal silah iddialarıyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, ''Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından uluslararası hukuk ve anlaşmalar tarafından yasaklanmış mühimmat kullanılmamaktadır. Bu tür mühimmat Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunmamaktadır" ifadelerine yer verilmişti.

Haber7

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Bolvadinoli03 20.10.2019 11:32
    Bunu bize degil avrupaya ve chpli türkiyelilere söyleyin biz gercek Türkler biliyoruz saten
  • Gerçek 20.10.2019 11:04
    İyi de kimyasal silah bir tek bu çocukta mı etkili olmuş diğerleri nerede
  • Manisalı 20.10.2019 10:31
    Gerekli cevabı aldılar ya bundan dolayı hazımsızlık yapıyor
  • Egeliden 20.10.2019 00:12
    Şeytanın melek,meleğin şeytan gibi gösterildiği bir dünya da yaşıyoruz.Bunu yapanlar er veya geç ya özür dileyecekler ya da kahr-ı perişan olacaklar.
  • Reco 19.10.2019 23:41
    Esed dengesizi bombalarken nerdeydiniz
Daha fazla yorum görüntüle