Bursa Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel klip hazırladı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladığı kliple kutladı. “Kolay Olmadı” sözü ile başlayan, Kurtuluş Savaşı döneminde, 96 yıl önce cephede Türk askeri ile kadınların yaşadıkları zorlukları günümüzle kıyaslayarak anlatan klipte Başkan Alinur Aktaş’ın mesajına da yer verildi. Aktaş mesajında, “Bugün yaşadığımız rahatlığın kaynağı dün tüm zorluklara göğüs gerenlerde saklı. Kolay olmadı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
-
seldur
29.10.2019
12:29
İyi güzelde birde askere sol eliyle yemek yedirmeseydiniz daha iyiydi.Tarihi Türk filminde atın üstünden uçak geçmesi gibi bir acemilik olmuş.
Beğen
-
yasin
29.10.2019
12:18
Şanımıza yakışır bir klip fakat ECDADIMIZ ÖMRÜNDE SOL ELİYLE YEMEK YEMEMİŞTİR.DİKKATTEN KAÇMAMASI GEREKEN BİR AYRINTI..!
Beğen
-
Çiçek
29.10.2019
11:57
Dedelerimizin nenellerimiz in emeklerini boşa çıkartmadan bu memleketi koruyup sahip çıkmayı her Müslüman din kardeşime bize Türk milletine nasip etsin inşallah bizden sonra gelecek nesilde ondan sonrakine kıyamete kadar Allahın izniyle emanete sahip çıkan kullarından olmayı bilmeyi bize nasip et. ALLAHIM. inşallah
Beğen
-
sems
29.10.2019
09:41
Evet hiç kolay olmadı. Yıkmak için uğraşanlar içinde hiç ama hiç kolay olmayacak. Bu kutsal inanç bu aziz milletin genlerinde var.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
sems
29.10.2019
08:47
29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlu olsun. Cumhuriyeti ve kuranları görmezden gelip Cumhuriyetin tüm faziletlerinden de faydalanarak tek satır etmeden vede bir telefon operatörün kutlamasının arkasına sığınan sözde vatan sever Türkiye,Akit,Diriliş Postası,Milat,Milli Gazete,Yeni Söz,Analiz,Doğru Haber ve Star gazetelerini lanetle kınıyorum.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle