Elazığ'da yayın yapan Haber Ayrıntı Gazetesi'nin 10. yayın yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Medya Ödülleri töreninde, Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ve Yemin Dizisi Yönetmeni Ayhan Özen ödül aldı.

Elazığ'da Haber Ayrıntı Gazetesi'nin 10'uncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende alanlarında başarılı görülen medya mensuplarına ödülleri verildi.

Yılın En Başarılı İnternet Sitesi dalında ödül alan Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli ödülünü Elazığ Belediye Başkan Vekili Mehmet Güder'in elinden aldı. Ateşli burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

"Buraya çıkmadan önce aslında daha farklı şeyler söylemeyi planlamıştım. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve Şehit Gazeteci İsmail Güneş'i hatırlatan görüntüler tüm duygularımızı değiştirdi. Acı olayın görüntüleri beni 10 yıl öncesine götürdü. Bu acı olayı Türkiye'ye ilk duyuran yayın organı olmak o gün maalesef bize düşmüştü. Keşke bu acı olay yaşanmamış olsaydı da bu haberi ilk duyuran olmak bize düşmeseydi diye içimden geçirdim. Maalesef gazetecilik mesleğinin kaderinde güzellikleri duyurmak kadar acıları paylaşmak da var.

Burada 10'uncu yılını kutlayan Haber Ayrıntı ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Haber7'yi ödüle değer gördükleri için çok teşekkür ediyorum. 

Tabi bu günlere gelmek kolay olmadı. 17 yıllık bir emek var. Haber7 bugün ortalama 3 milyon tekil girişi olan bir haber portalı. Küresel ölçekte bir yayıncılık yapıyoruz. Bu başarının arkasında çok güzel bir ekip var. Dinamik bir ekip, güçlü bir kadro var. Ekip arkadaşlarım adına bu ödülü almaktan gurur duyduğumu, onur duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Serkan Gürtürk Bey ve ekibinin çok iyi işler yaptığını ve alkışı fazlasıyla hakettiklerini de dile getirmek isterim. Bin kişilik bu salonu Gakkoşlarla doldurmak bile başlı başına bir başarı olsa gerek. Başarılarının daim olmasını diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Yorumlar 0 Yorum Var