Bir vekil öğretmenin, öğrencisine uyguladığı şiddetin görüntüleri tüm dünyada gündem oldu.  Görüntülerde öğretmenin, 15 yaşındaki öğrenciyi sıradan çekerek yerde sürüklediği ve tekme tokat dövdüğü görülüyor.

Tüyler ürperten olay, ABD'nin Teksas eyaletinde meydana geldi. 32 yaşındaki vekil öğretmen Tiffani Lankford, Teksas'taki Lehman Lisesi'nde başka bir öğretmenin yerine bakıyordu.

Ders sırasında yaşanan korkunç olayları gösteren bir video ise, tüm dünyada yankı buldu. Lankford'ın bir öğrenciyi sıradan çekerek yerde sürüklediği ve öğrenciyi tekme tokat dövdüğü görüntüler sosyal medyada olay oldu.

KADIN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Vekil öğretmen korkunç görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tutuklandı. Kadının saldırısına uğrayan öğrencinin henüz 15 yaşında olduğu açıklandı. Beyin sarsıntısı geçirdiği bildirilen ve adı açıklanmayan öğrenci, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • mustafa han 13.11.2019 10:36
    öğrencinin yediği halt tabiki göz ardı. peki öğretmen onca hakarete şiddete karşı kendini nasıl savunmalı. bu davranışın beni üzüyor saçmalığıyla mı öğrencinin hakaret ve saldırılarını durdursun. tamam öğretmen çok aşırıya kaçmış ama o an kendini tutabilmek çok güç olsa gerek. ülkemizde de maalesef çocuk istediği gibi at koşturduğu için öğretmenlerimiz de zor durumda. en sonunda öğretmen de bıkar koyverir ve nesiller kaybolur gider. tabiki şiddete karşıyız öğretmenlerimiz çocuk dövsün demiyorum ama öğrenci veli baskısına şiddetine karşı öğretmenlerimiz korunmalı caydırıcı cezalar gelmeli
  • fikri fikribol 13.11.2019 09:50
    ırkçılık küçük görme etkisi çok büyük
  • nejdet 13.11.2019 09:34
    öğretmen siyahi öğrenci ise bir beyaz tabi ki tutuklanır Amerika orası.
  • ramazan 13.11.2019 09:14
    bı ogretmenın boyle hayvan gıbı 15 yasında bıcocuga boyle dalması kabul edılemez
  • erol 13.11.2019 08:58
    00:58 saniyede çocuk öğretmene tokat atıyor, hiç bundan bahsedilmemiş. Öğretmen ağır tahrik altında böyle aşırı davranmış.
Daha fazla yorum görüntüle