Bolivya'da ordunun ve sokak olayları çıkaran muhaliflerin baskısıyla istifa eden Devlet Başkanı Evo Morales, iltica teklifini kabul ettiği Meksika'ya gitmek üzere Bolivya'dan ayrıldığını açıklamıştı.   Morales Meksika'ya ulaştı.

'DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM'

Başkent Mexico City’de Meksika Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrard tarafından karşılanan Morales, Meksika hükümetine teşekkür ederek, “Meksika hükümetine bana bu hakkı tanıdığı için teşekkür ediyorum. Ülkemden ayrı kaldığım için üzgünüm ancak daha güçlü bir şekilde Bolivya’ya döneceğim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • EvoGuzelInsan 14.11.2019 11:57
    Evo Morales guzel insan. Tanri sömürülen fakir halki icin calisan bu delikanli adamin yardimcisi olsun. Tum insanligin Evo gibi iyi insanlara ihtiyaci var. Sahip cikalim boylesi mazlum babalarina.
  • Hadi... 13.11.2019 10:30
    ALLAHIM leş kargasi abd ve israil ile yandaşlarını kahveyle. .....
  • mehmet 13.11.2019 09:23
    kıymetli yeraltı zenginliği gördüğü her yer abd nin bu seferde lityum yataklarına çökecek
  • Selçuklu 13.11.2019 00:49
    zaten ekonomik olarak güçsüz olan ülkeleri birde sömürebilmek için amerikanın ihtiyacı olan şey ülkelerin başındaki yöneticilerin ona hizmet etmesini sağlamak böylece onları sömürmek daha kolay olacak çünkü bir ülkeyi sömürebilmesi için önce o başbakana kendi istedikleri yasaları meclisten geçirmesi lazım bunuda sadece başbakanları kendi istedikleri olursa yapabilirler bunu neden diyorum zira bu olay çok üzücü ve halen kafası almayan cahiller ülkemizde de mevcut bu iltica bir ülkenin düşebileceği en acı tablodur zira başbakanları esir düşmüştür sırf amerikaya hizmet etmediği için ülkesinin özgürlüğünü çıkarlarını savuncudugu için canını kurtarmıştır
  • ..... 13.11.2019 00:08
    Allah im bu dagilmis ülkelerden beter et abd seytanini nolur
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek