Ankara’da bir okulda çekildiği iddia edilen görüntülerde ders esnasında öğrencinin sigara içmesi sosyal medyada tepki topladı.

Ankara’da bir lise de çekildiği iddia edilen görüntülerde, bir İngilizce öğretmenin ders anlatırken, öğrencinin sigara içmesi ve olayı görüntüleyen arkadaşına gülmesi büyük tepki topladı. Görüntülerin, hangi okulda çekildiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Mustafa Doğan 04.12.2019 10:32
    Çocuklar şımartılmaya devam edilsin, yoksa psikolojileri bozulur. Öğretmene güvenmeye devam edin. Sonra da ortaya çıkan tablo bu
  • wtf 04.12.2019 10:29
    görmezden gelirsin cezalandırılırsın..görmezden gelmezsin cezalandırılırsın..yazık bu ögretmenlerin çektiği
  • mmt 04.12.2019 10:25
    ülkemin geldiği ortam.şimdi öğretmenleri yere vuran sistem nerde.belkide öğrenciyi haklı çıkarır.
  • ercü 04.12.2019 10:25
    Eskiden müdür yardımcılarından en az biri tımarcı olurdu, bu tip zibidilerin emdiğini burnunda getirirdi. Şimdi okullarda bir başıboşluk hakim .
  • Fırtına 61 04.12.2019 10:21
    Talebeye bak! Aman ne büyük iş yaptın? Şimdi gururla(!) anlatacak birde hikayen oldu. Hava atar durursun artık sınıfta. Sen çok büyük bir iş yaptın. Atomu parçaladın, bilime yeni bir terim kattın! Hz. Ali'nin ''bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum'' anlayışından geldiğimiz noktaya bak! Bizim zamanımızda ansızın dersin ortasında hocalar sınıfa girer üst araması yapılırdı. Sigara, bıçak, kesici, delici ne varsa aranırdı. Pazartesi sabahları saç kontrolü olurdu. uzun olanlar direk berbere gönderilirdi. Kızlarda oje, saçlarda boya olanlar okula alınmazdı. Mendil, tarak kontrollerimiz olurdu. Hatta tarağım olmadığı için dayak yemiş adamım. Şimdi çocuklar hocalarını dövüyorlar!!!
Daha fazla yorum görüntüle