TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Cumhur Genç'in deplasmanda oynanan Bayburt Özel İdare maçı öncesi soyunma odasına giderek konuşma yapması ve prim vermesi, futbolculara moral oldu.

Bayburt Genç Osman Stadı'ndaki karşılaşma öncesi başkan Cumhur Genç ve yöneticiler soyunma odasına gitti. Burada içi para dolu çantayı odanın ortasına bıraktıran Genç, yaptığı konuşmada, sezonun ilk yarısının son maçına çıktıklarını hatırlattı.

Sezona kötü başladıklarını ancak daha sonra gösterilen azim, mücadele ve istekle tekrar hedefleri olan zirveye doğru yaklaştıklarını ifade eden Genç, şunları kaydetti:

"İnşallah bu maçı da alıp hedefe daha da yaklaşacağız. Üç maç için 9 puana prim sözü vermiştik. İki maçı aldınız, bu maçı alacağınızdan da şüphemiz yok. Buyurun arkadaşlar, söz verdiğimiz 500 bin lira annenizin ak sütü gibi hepinize helal olsun. Bu sene şampiyon olacağız. Buna inandığımız için kongrede liderin 15 puan gerisinde olan bir takıma sahip çıktık, aday olduk ve geldik. Dışarıda 200 taraftarımız var. Sakarya'dan gelmiş çocuklar. Dışarısı eksi derecede. Belki vücutları üşüyor, bedenleri donuyor ama kalpleri Sakaryaspor sevgisiyle sımsıcak. Bu çocuklar size inanıyor, onun için buraya geldiler. Biz size inanıyoruz onun için buradayız. Sakarya halkı, Sakarya şehri, herkes size inanıyor. Bu sene şampiyon olacağız. İnananlar asla kaybetmez. Allah yardımcımız olsun."

Soyunma odasındaki bu konuşmanın cep telefonuyla kaydedilip paylaşılması, sosyal medyada da ilgi gördü.

Maçı 2-0 kazanarak puanını 27'ye çıkaran ve 7. sıraya yerleşen Sakarya ekibi, 36 puana sahip lider Ankara  Demirspor ile puan farkını da 9'a indirdi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Ali Ak 24.12.2019 07:42
    Paranin buyuk bir bolumunu belediye verdi.
  • Sakaryali gurbetci 20.12.2019 00:35
    Sayin baskanimiza helal olsun sonuna kadar arkandayiz maddi manevi farketmez baskanim goblumuz her zaman sakaryaspordan yana ne kadar uzak olsakda gurbetten selemlar
  • Ali 16.12.2019 16:07
    paralar sahte olmasin
  • Erhan 16.12.2019 09:52
    Olan garibim Bayburt spora oldu
  • objektif 16.12.2019 02:11
    Baskan sen her maca cantayla git sampiyonluk garanti:-)
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek