Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cenevre'de Küresel Mülteci Forumu Açılış Oturumu'nda konuştu. Televizyonların son dakika koduyla yayınladığı konuşmasında Erdoğan, Suriyeli mültecilerin durumuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • yolcu 19.12.2019 09:43
    allah uzun ömür versin cumhurbaşkanım. her zamanki gibi çok açık ve net konuşmuşsunuz ,evet petrol onlara daha çok lazım , çünki uçaklar, helikopterler petrol ile havalanıyor petrol olmasa sadece demir yığını çöpten ibaret olur. çoluk cocuk ölmüş zerre kadar umurlarında değil bunların hatta sevinir bazıları . ırak'a demokresi getirecez diye girdiler. katliamlar yaptılar, halk saddam'ı arar oldu . sırf petrole yumulmak için . yazıklar olsun sizin gibi demokrat ve insan haklarında sözde ilerlemiş ikiyüzlü zavallılara .
  • Ali Kılıç 17.12.2019 22:31
    Ağzına sağlık Sayın cumhurbaşkanım Allah sizi korusun inşallah
  • Berk 17.12.2019 16:50
    Allah öyle bir yetenek donatmışki seni bir tayyip erdoğan demiş ol demiş ve olmuş şimdi de bütün ümmeti ve mazlumları kurtaracaksın demiş çünkü mazlumlar ezilmişler hor görülmüşlerin duası var sen onları birleştir gerkirse amerikalı bir zenci için gerekirse filistinli bi genç için susma onları hep koru kolla abilik babalık yap demiş sen allahın ne güzel bi kulusun tayyip erdoğan