Firari FETÖ tetikçisi Emre Uslu, alçak bir paylaşıma imza attı. FETÖ'cü Uslu, yayınladığı video da Türkiye'ye uluslararası bir müdahalenin olacağını ima etti.  Uslu, paylaşımında "Erdoğan'n yaptığı izlediği politikalar nedeniyle Erdoğan uluslararası müdahaleyi sanki zorluyor gibi bir söz konusu. Türkiye'ye uluslararası müdahaleye açık hale getiriyor diye düşünmeden edemiyorum" sözleriyle adeta müdahale imasında bulundu.

Yorumlar 357 Yorum Var
  • Osman Öztürk 08.05.2020 22:34
    Adi Herif, Neyin kafasını yaşıyorsun, hangi uluslararası güçten bahsediyorsun. Vatan haini. Rabbim bu milletin ve Cumhurbaşkanımızın yardımcısı dır. Bi iznillah
  • harakiri 15.02.2020 22:26
    müdahele olsa zil çalıp oynayacaksın galiba....sy.erdoğanın .ölümünü istiyorsun değilmi..evet istiyorsunuz...allah sizi bildiği gibi yapsın.başkasına istediğin şeyi yakında dilerim bulursun....utanmadan birde konuşuyorsun....size CHP nin neden yardım ettiğini bu millet çok iyi anladı...deemek siz onlardanmışsınızda renk vermiyormuşsunuz...siz iş rızai bari deği makam sevdası imiş...
  • Tamirci 27.12.2019 12:08
    Allahin adını alma agzına hain.dıs gucler turkiyeye mudahale edicekmis.moron artik turkiye dis guclere mudahale ediyor.katar,suriye ,irak ve simdi libya.turkiye heryerde.siz hainsiniz,bu millete korkak dediniz darbe olsa silahı gorse bu millet tavuk gibi tuner dediniz.unuttuz sehadeti cunki siz musliman diilsiniz.eyer olsaydiniz bu ummeti sehadetle korkutamicanizi bilirdiniz.
  • ERCAN TURAN 27.12.2019 08:43
    ateşin bol olsun sana fatır suresi 5 ve ibrahim suresi 42 yeter iyi oku bu ayetleri
  • Tamer 27.12.2019 07:27
    Çok yazmaya gerek yok. Bu hainlerin mezar yerleri bile abd den alınmıştır. Korkudan bu açıklamaları yaptırıyorlar bu erciklere. Korku böyle bişi. Dış müdehale diyor Kamile bak. Bu ülkenin en az yarısı RECEP TAYYİP ERDOĞAN... zamanında yunanı nasıl döktüysek ülkeden def ettiysek buyursunlar bekleriz. Biz ölüme hasretiz Allah , Devlet, Bayrak yolunda eşhamdülillah.
Daha fazla yorum görüntüle