Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, sosyal medyada tartıştığı genci darp ve tehdit ettiği ileri sürülen şüpheli yakalandı.

İddiaya göre, M.Ç, sosyal medyada tartıştığı 16 yaşındaki M.İ.U'yu barışmak için bir kafeye çağırdı. Burada M.İ.U'yu darbederek bıçaklamakla tehdit eden M.Ç, o anları da cep telefonuyla bir arkadaşına kaydettirerek sosyal medyada paylaştı.

Olayı öğrenen ve görüntüleri izleyen ailenin şikayeti üzerine M.Ç, gözaltına alındı.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • yunus 16.01.2020 23:36
    kabadayı mafya dizileri seyrede seyrede her kes kendini bir adam sanır oldu. Adamlık efendiliktir. Kabadayılık ise güçsüzlüktür acizliktir soytarılıktır. Bunlar gelecekteki nesil mi şimdi. Hz Musa gibi yeni bir nesil oluşturamazsak vay kine vay
  • Ferhat 16.01.2020 23:30
    Türkiye nin hukuk sistemi sorunu var. Devletin olmadığı yeri kabadayılar istila ederler. Ama Devletin ve hukukun üstün olduğu yerde herkes adam gibi davranmak zorunda kalır. Kurallara uymayan insanlar karşısında devleti bulacağını ve kimsenin yaptğı suçun yanına kar kalmayacağını bilmeli.
  • yiğido 16.01.2020 23:24
    Bu tipleri polis arkadaşlar tedavi etmeli ki çocuk düzelsin yoksa ne öğretmen nede aile faydası yok. aç kalacak arkadaş açlık yeterli çözüm.
  • warmiii 16.01.2020 23:20
    Dün hic alakasız yere durduk yere küfür etti birisi bana bir sosyal ortamda. Ne yapacaz bunları
  • Selami 16.01.2020 22:10
    Özkonyalı sazan eline sopa verip seni de kullanmak gerekiyor Bozlak çukur izleyip kabadayılık yapıyor Nasıl olsa Hapis yok sosyal medyadan keyif çatıyor çocuğu dövüyor Sen olayı ne tarafa çektin iyi bir sazan olur senden
Daha fazla yorum görüntüle