İSMEK'in eski 20 kadın bölge sorumlusu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) işten çıkarılan İSMEK bölge sorumlusu 14 kadın İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kadınlar, Genel Sekreter Yardımcısı Şişli'nin, "Bekarlarla itfaiyecileri buluşturalım, gece düzenleyelim, arkadaşları kaynaştıralım" dediğini iddia etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) 27 Ocak'ta işten çıkarılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Kursları (İSMEK) bölge sorumlusu 14 kadın İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında kendilerine 7 ay boyunca hakaret ettiği ve mobbing uyguladığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bulunan kadınlar, Genel Sekreter Yardımcısı Şişli'nin 'Hakaret', 'Görevi kötüye kullanma' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Melek 04.02.2020 00:06
    Erdem diye yorum yapan şahıs bu insanların çalışmalarını görseydiniz. Yazdıklarımızdan utanırdınız.
  • Erdem 01.02.2020 17:44
    Yattığınız yerden maaş almaya alıştınız tabi. Hiçbirinin statüsü yok bunların
  • Kerem 01.02.2020 15:10
    İmamoğlu na oy veren muhafazakar şimdi biraz da olsa utandılar mı acaba
  • harun 01.02.2020 12:54
    Chp zihniyetinden asagilama ve ayrimciliktan baska ne beklenebilirki bunlara oy veren kendini musluman gorenler bu iste asil vebal sizlerin ben size hakkimi helal etmiyorum ama ins sizede bir darbe vururlar