Bursa'da özel halk otobüsünde çekirdek çitleyen çocukları uyaran yolcular arasında kavga çıktı. Yolcuları ayırmaya çalışan otobüs şoförü sinirlerine hakim olamayıp kavgaya karışınca görevden alındı.

Olay, Bursa'da özel bir halk otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre halk otobüsünde çekirdek çitleyen çocuklar başka bir yolcu tarafından uyarıldı. Çocuklara şiddet gösteren yolcuya başka bir yolcu tarafından tepki gösterilince, ikili arasında kavga çıktı. İkiliyi ayırmaya giden otobüs şöförünün de hızını alamayıp yolculardan biri ile kavgaya tutuşması üzerine olay büyüdü. Otobüste bulunan bir yolcu kaydettiği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine halk otobüsü şöförü görevden uzaklaştırıldı.

Haber7.com

Yorumlar 203 Yorum Var
  • Anadolum 21.02.2020 22:31
    Yere çekirdek atan çocuklar % 100 suçludur. Arkadaki yolcu hangi dayılığın peşinde, anlamak zor gerçekten. Bence otobüs şoförü yeniden göreve alınmalıdır.
  • RİZA 16.02.2020 13:02
    Çocukları arabadan indirmek yerine uyarıp...Hata ceza niteliğinde yerdekileri kaldırın bakalım denilebilir di...Zayıf arkadaşı çocukları koruduğu için kutlarım...Şoför arkadaşta işinden ayrıldığı için üzgünüm...Herkes kurallara uymalı kimsenin kimseye bağırmaya vurmaya hakkı yok...
  • ahmet 15.02.2020 11:23
    sen kimsinde çocukların boynunu öyle tutup kendini o harekete layık görüyorsun,müdahale eden arkadaşa helal olsun biraz zayıf kalmış,şoförde öbür arkadaşda bildiğin çatacak dalacak yer arıyan tipler,şoför haklı demiş biri,haklı olması için edebiyle çocukları uyarıp otobüste yasak demesi lazım,o tavrı takınması gerekmiyor.Çocuklar terbiyesizse korkutursun durdurursun otobüsü bunun cezası var çocuklar polis çağıralım dersin zaten keserler onlar sesini,gücünü görerek güç gösterisi yapan kişileri savduncukça bunun sonu gelmiyor.
  • osman 11.02.2020 07:05
    demicem demicem diyorum da acaba nereli bu şoför arkadaş ?
  • Hakan Günver 07.02.2020 12:41
    Çocukları uyaran ve boynundan tutan şahsın şiddet bağımlısı biri olduğu çok aşikar. Böyle insanların sokaklarda dolaşmaması gerekiyor.
Daha fazla yorum görüntüle