Diyarbakır anneleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.
Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 177'nci gününde sürüyor.

Evlat nöbetini sürdüren aileler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 66'ncı doğum günü dolayısıyla hazırlattıkları, üzerinde fotoğrafı bulunan pastayı devlet korumasındaki çocuklara gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anneleri temsilen telefonda görüşen Ayşegül Biçer, doğum gününü kutladığı Erdoğan'a "Ellerinizden öpüyorum Sayın Cumhurbaşkanım. Rabb'im yar ve yardımcınız olsun. Herkesin size selamı var." diye konuştu.

Erdoğan da bütün ailelerin evlatlarına kavuşması temennisinde bulunarak selamlarını iletti.
Aileler, görüşmenin ardından mutluluklarını alkışla ifade etti.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Biçer, doğum gününü kutlamak istedikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kendileri ile irtibata geçmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Biçer, "Buradan doğum gününü yine defalarca kutluyoruz. Rabb'im reisi başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler versin. 2023'te de kendisini başımızda görmek istiyoruz. İnşallah sonuna kadar kendisi ile yola devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Baba Şeyhmus Kaya da aileler adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladıklarını belirterek "Allah onu başımızdan eksik etmesin" dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • caner 27.02.2020 18:53
    lider olmadan yön bulunamaz liderde akıcı sürükleyici inandırıcı cessur mert fedakar alcak gönüllü ufka bakan olmalı dik dddurmalı hainlerin karşısında reisimiz gibi yoksa o bunu dedi şu bunu dedi konuşmasını bilemeyen proje uretip hayata geçiremeyen oturduğu kalktığı yeri bilmeyen konuştuğu kimseleri secemeyen nasıl lider olurki peşinden gidelim liderin özellikleri hissetirmeli yaptıkları yapacakları söylemleriyle hayata geçirilenleriyle gözlemlenmeli onbeş yıl evvelki ile onbeş yıl sonrası lider farkı hızlı tren ve cıft yollar bile kalkınmaya hız ivme veriyor
  • kadir 27.02.2020 15:06
    ALLAH basta reis i cumhurdan sonra onu unutmayip dogum gununu kutlayan diyarbakir annelerinden razi olsun hem bugun teror orgutune karsi durarak ulkeye olan bagliliklarini gosteriyorlar hemde gelecekte reis i basimizda gormek istiyoruz diyerek gercek turk insani olduklarini kanitliyorlar aslolan irk degil millet olmaktir ve takvada ustun olmaktir imansizlar bu degerleri bilmez anlamaz
  • ökkeş 27.02.2020 13:07
    Rabbim uzun ömürler versin cumhurbaşkanımıza değerini anlamayanlar bir gün dizine vuracak lütfen değerinin farķına varalım
  • tesbit 27.02.2020 12:58
    Yüce Yaradanımız bu mübarek Regaip kandili yüzüsuyu hürmetine Ayşegül hanımefendi anneyi evladına kavuştursun.Amin.
  • Yakacıklı 27.02.2020 12:52
    Helal olsun orada bulunan kardeşlerimize. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle