Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından bugün İncirlik Üssü’nde hareketlilik başladı.

Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kentinde dün 33 askerin şehit olduğu hain hava saldırısı sonrası Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’nde de hareketli anlar yaşanıyor.
Üsten 2 F-16 uçağı ve 1 İHA kalkış yaptı. 1 helikopter ve özel uçak iniş yaptı.

Öte yandan, kargo uçaklarının iniş ve kalkışları da sürüyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Şura kaya 28.02.2020 14:08
    Türkiyem putinede güvenmeyin Trump ada güvenmeyin çünkü abd de trump ın secilmesini sağlayan trumpa yardimci olan cikarcı putindir. Trump koltugunu korumak için hersey yapar. avrupada afedersiniz ama Türkiyeyi eşsek yerine koydu önüne yem ayarak heybeyede suriyeli göcmenleri doldurdu düne kadar. Mültecilere avrupaya kapilarin acilması en dogru karardı. Biz Türkiye olarak insanlik görevimizi fazlasiyla yaptik. Simdi avrupa düşünsün.9yildan beri avrupa suriyede yasanan insanlik dramini keyifle seyretti.
  • Şura kaya 28.02.2020 13:45
    Erdogan ve ekibi iyi takiplemeli arastirmalı Türkiyeden suriyeye kim gitti diye .ic hainlerin katil esadla ne işleri vardı bunlar neyi planladilar erdogana nasil bir tuzak kurdular.lütfen tüm bunlar en ince ayrintiya kadar arastirilsin. Ve ona göre tetbir önlem alinsin.meclis te herkes güvenilir diye birseyde yok.
  • Şura kaya 28.02.2020 13:34
    33 şehidimizin katili en başta vanpir cüce putin ve satilmiş alcak rus komutanlardir.katil esad cüce putinin kanlı maşasidir. Alcak putin kasitli olarak Kahraman Türk askerimizi terörist rejime kallesce kahbece vurdurttu.cüce kalles katil putin dünyayı yönetmek istiyor.Türkiyeyede hic bir zaman dost olmadı sinsi icten pazarliklı alcagin teki.adana mutabakini öne sürdü bu aldatmaca yöntemiyle esada gözdagı türkiyeyi kandirdı. Esad ile putin ywniden anlasinca putin ve esad bu iki katil Türkiyenin askerini hedef aldı ve 33 sehidimiz var bugün.