TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tüm Türkiye’de camilerde sabah namazında Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin İdlib kentinde mücadele eden Mehmetçikler için Fetih Duası’na katıldı.

Ankara Hacı Bayram Camii’nde, sabah namazında okunan Fetih Suresi ve ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın okuduğu duaya katılan TBMM Başkanı Şentop, çıkışta gazetecilerin sorusu üzerine açıklamada bulundu.

TBMM Başkanı Şentop’a yöneltilen soru ve cevabı şöyle:

Soru: Bahar Kalkanı harekatına manevi destek 81 ilde 90 bin camide kalpler diller Mehmetçik için dualar edildi sizde Hacı Bayramdaydınız

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Çok önemli günler yaşıyoruz Silahlı Kuvvetlerimiz, Ordumuz Bahar Kalkanı Operasyonu Harekâtını başlattı milletimizin gönlü, aklı, fikri askerimizle beraber, dualarımız da onlarla beraber.

Diyanet İşleri Başkanlığımız bugün Türkiye'nin her yerinde bütün camilerimizde sabah namazında Fetih surelerinde dualarla buna öncülük etti.

Allah ordumuzu Mansur Muzaffer eylesin. İnşallah hem bölgemizde hem dünyada barışın, milletimizin hukukunun, mazlumların hukukunun savunucusu olan Türkiye'yi, Türkiye'nin ordusunu, silahlı kuvvetlerinin Muzaffer olması hem bölgede hem de Dünya barışı için çok önemli. Bütün arzumuz, gönlümüz ve dualarımız askerlerimizle beraber. Biz de burada Diyanet İşleri Başkanımızla beraber iştirak ettik. Teşekkür ederiz hayırlı günler.

Yorumlar 0 Yorum Var