Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TUR" ile saat 15.00'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket etti. Erdoğan’ın Brüksel ziyareti öncesinde kendisini bekleyen heyetle tokalaşmaması da dikkat çekti. Erdoğan corono virüsü ile ilgili daha önce yaptığı uyarısında ‘Tokalaşmak vesaire bunları bu ara yapmayalım, erteleyelim’ ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TUR" ile saat 15.00'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e hareket etti. Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Brüksel'e gitti. Erdoğan, Brüksel'deki temasları kapsamında Türkiye'nin AB Daimi Temsilciliğinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra AB Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile üçlü görüşmede AB Konseyi Binası'nda bir araya gelecek. Erdoğan ve Michel, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Gölge 10.03.2020 02:18
    REİS BÜYÜK OYNUYOR ADAM sadece Türkiye için değil aynı zamanda ÜMMET İÇİN de ÇALIŞIYOR
  • Almanya 09.03.2020 20:47
    Cümbür cemaat böyle gitmeyin.. tek tek veya bölük bölük.. sinsilik düşünen düşmanlar uçak veya suikastla hedef alıp kastetmek isteyebilir. Allah yardımcımız olsun..
  • yyyy 09.03.2020 20:27
    aman reisim Allah korusun şu insanın omuzları ndaki yüke bakın allahim bizi affet
  • İNKLAP 09.03.2020 19:53
    Reis SEN GELDİN TÜRKİYE ve vatandaşı saygı gördü..SENDEN ÖNCE AVRUPADA TÜRKLER REZİL DURUMDAYDI..YUNAN haftada bi dışarıdan aldığımız hurda uçakları düşürürdü...Senden önce tüm gavurlara boyun bükerdik...
  • Bekir 09.03.2020 19:34
    Allah askina dikkat edin başkanımıza. Hastalık bulaştıracaklar
Daha fazla yorum görüntüle