Son dakika haberi: Bağdat'tan İstanbul'a havalanan yolcu uçağı Ankara Esenboğa Havalimanına zorunlu iniş yaptı. Uçakta bulunan yolcular karantinaya alınmak üzere ambulanslar ile havalimanından çıkarıldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • berkant 14.03.2020 08:08
    bu tiplere dünyada maliyetli ve sayılı olan covid19 testleri ve karantina için harcanan artı maliyet ve virüs riski alınması doğru değil bitane aile yok resimde başı boş krolar virüs yaymaya yollamışlar, 1:uçak bakımı ve benzini verilip geri yollanıcaktı 2: madem karantinaya alınacak uçakta kan alma işlemi yapılıp 4 saatte test sonuçları çıkıyor temizlerse alınacaktı elin virüslüleri neden alınır her geçen acil iniş yaparsa vay halimize.İtalyada hastaneler dolup taşmış ne test yapıcak kit var nede hastanede boş yatak ve bu aşamaya iki haftada geldiler, bakın bizde şuan 5 hasta açıklandı ama test yapılamamış sayısını tahmin bile edemiceğimiz insan var tanı koyulmamış.
  • Ferzan 14.03.2020 02:39
    Hani Irak ile olan tüm uçuşlar durdurulmuştu? Kim bilir kaç kişi vardı uçakta, hastanenin neresine sığacak bu kadar şahış!!!