Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisi sonrası korona virüsüne rağmen futbol oynamalarını eleştirerek, “Seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Birilerine zarar gelecekse istediğinizi şampiyon yapın. Oynamayalım kardeşim. Ben komplo teorisi üretmiyorum ama hepimizi paranoyak olduk” dedi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ayhan g. 18.03.2020 06:18
    Bir Adanalı olarak senden nefret ediyorum.. Sen agresif kimliğine zaten paranoyası.. Senin kadar mızmızlananı görmedim. Sezon sonu şampiyon olamazsan ki inşaAllah... Bahanen hazır. Senden 2.3 gün sonrada maç oynayanların adana demirspor.,eskişehir gibi gıkları çıkmıyor. Bi senin canın kıymetli..
  • Gurbetçi 17.03.2020 16:56
    İşe güce gudenlerde insan degilmi acaba . Ozaman hayat durması lazim. Spor camiası günlük hayattan uzak olduğundan fazla risk altında olmadıkları öngörülmüş tür diye böyle bir karara vardıklarını sanırım. Senin canın canda diğerlerinin can degilmi. Seyircisiz tad vermiyor doğru ama şimdilik boyle
  • Kaptan 16.03.2020 00:56
    Geçen sene Başakşehir hızla şampiyonluğa giderken 15.04.2019 tarihinde Albayrak’ta benzer cümleler kurmuştu. Çalışılmış ve değişmeyen GSli cümleler. O yıl tesadüftür ki Başakşehir yerine GS şampiyon olmuştu. Klasik GS baskı taktiği.