Korona virüsle mücadele için ‘Evde Kal’ uyarısına uymayan vatandaşlara sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren ünlü sunucu Saba Tümer, “Valla Korona idiotlarısınız. Lütfen rica ediyorum, evinizde kalın. Ne olur kendinize gelin, oturun evde. Beni bile delirttiniz” dedi.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Covid-19) mücadele için Sağlık Bakanlığı ‘Evde Kal’ çağrısı yapmıştı. Çağrıya uyan vatandaşlar ihtiyaçları olmadığı takdirde sokağa çıkmamaya başlarken, bazı vatandaşlarda uyarıları dikkate almayarak sokağa çıkmaya devam etmişti. Uyarıları kulak ardı edenlere bir tepki de ünlü sunucu Saba Tümer’den geldi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • aynen 28.05.2020 12:58
    Sabhat hanim hükümete muhalif yapiyor lar Allahim hükümetimize yardım etsin muhalif belediyeler seferleri niçin azaltarak insanları bir araya dolduruyor çünkü hükümeti vatandaşın felaketiyle yenmeye çalışıyorlar canlarin gitmesi umurlarıda bile deyil cunku kendileri guvendeler yeterki hukumet basarisiz olsun istediklerini elde etsinler bunlarda mualiflere bakan halklar olsa gerek ama bu mualif kendini dusunuyor bide vatandas anlasa bunu cikmazlar
  • Ali 16.05.2020 16:00
    Kim LAN bu
  • Ahmet 29.04.2020 17:20
    Bi işi olmadan sokakta aylak aylak gezen herkes cinayete teşebbüsten tutuklanmalıdır.!