Koronavirüs tedavisi gören Fatih Terim’e sevenleri sosyal medyadan çektikleri videolarla, “Koy elini kalbine, evlatların seninle. Sen bitti demeden bitmez” mesajları yolladı. 

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altına alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e sosyal medyadan büyük destek geldi. Sarı-kırmızılı taraftalar, paylaştıkları videolarla, Fatih Terim’e görüntülü mesajlar yolladı. Taraftarlar, ellerini kalplerinin üzerine götürerek, “Koy elini kalbine, evlatların seninle. Bize verdiğin bir söz var, birlikte yeneceğiz. Sen bitti demeden bitmez. Biz seninle olmaz denilenleri başardık. Zaferler senin kanında var hocam” mesajları ile Terim’e destek oldular.

Tecrübeli teknik adamın kızı Buse Terim Bahçekapılı da bu videolara, “Ne güzel insanlarsınız siz” yanıtı verdi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • yorumcu 27.03.2020 05:39
    Terim ah terim, ne yaptığını sen bilirsin
  • Hakan 26.03.2020 18:54
    Moral en güzel ilaçtır. Allah şifa versin Fatih hoca.
  • siyasi kavun 26.03.2020 14:24
    Şu insan ayırma işini bırakın. Futbola ayrılan para bilime ayrılsaydı şu ilke daha ileride olurdu. Hani geçenlerde imamlara laf atanlar va ya bende ayı duyguları trilyonları cebe atan spor camiası için düşünüyorum. Geçmiş olsun diğer 2500 hasta gibi sanada Terim veya kim kapıldıysa. Allah şifalarınızı versin.
  • Hasan Çolak 26.03.2020 14:05
    Memlekette bir sürü insanın canı tehlikede .
  • ilhami bey 26.03.2020 12:51
    Allah in orucunu oyuncularina yasak edene dua edeceginize, ummet-i Muhammed e dua edin. Kimse bana edebiyat yapmasin : boyle konusulmaz filan... Suurlu olma zamani. Suru olmak yakismaz muminlere. O sadece bir para manyagi, sizin gibileri takmaz bile, "imparator" o, siz sade amigo
Daha fazla yorum görüntüle