Ankara'da özel firma tarafından üretilerek tanıtım için caddeye konulan dezenfeksiyon kabini yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar, kabinden geçerek dezenfekte olabilmek için sıraya girdi. Kucağında köpeği ile bile kabine giren oldu.

Başkent'te ısıtma ve soğutma sistemleri üzerine faaliyet gösteren firma, koronavirüs salgınının yayılmasına karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfeksiyon kabini üretti. Firma, kişinin üzerindeki kıyafetler ve ayakkabıların yüksek basınçla ıslatmadan dezenfeksiyonunu sağlayan kabini, Mamak Hocalı Caddesi'nde tanıttı. Firma sahibinin arkadaşının iş yeri önünde cadde üzerine konulan dezenfeksiyon kabinine çevredekiler yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, kabinden geçerek dezenfekte olabilmek için kuyruk oluşturdu. Sıraya girenler, virüsten korunmak için sosyal mesafe kuralına uygun bekledi. Dezenfekte olabilmek için elinde köpeği ile bile kabine giren oldu.
 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • harekatçı 10.04.2020 12:19
    Çok bilimsel bir buluş,tebrik ediyorum.Kişi girerke virüs bulaştırıyor,sonraki gelende virüsü alıyor,içerde dezanfekte oluyormu olmuyormu bilmiyor,virüsünüz hayırlı olsun.Allah c.c. akıl fikir versin.
  • Muaz 10.04.2020 03:07
    Devlet neden müsaade ediyor bunları yapanlara ,insan hayatını hiçe sayıyorlar büyük ceza ve yaptırım getirilmesi gerekli bu tür davranışlara,insan hayatı bu kadar ucuz mu?
  • Alperen 10.04.2020 01:08
    Haboyle içerde degirmik bi delik..ee içinde ne var..:)))
  • Hüseyin BAŞ 09.04.2020 22:49
    böyle iş mi olur. virüs dağıtma makinesine dönüşmüş bu...
  • mmed 09.04.2020 20:41
    Harbi rezalet.
Daha fazla yorum görüntüle