Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Fransa uyruklu Mourad Ghazli, Türkiye'de korona virüse karşı verilen mücadeleyi sosyal medya hesabından paylaştığı video ile anlattı.

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde yaşayan 46 yaşındaki yerleşik Fransa vatandaşı Mourad Ghazli, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla Türkiye'deki korona virüsle mücadeleyi anlattı. Bir markete çekim yaparak giren Ghazli, kapıda önce el dezenfektanı kullanıyor ve bunun ücretsiz olduğuna dikkat çekiyor. Videoda Türkiye'de maskelerin de ücretsiz dağıtıldığını anlatan Ghazli, markette çalışan görevlilerin maske ve koruyucu önlemleri aldığını takipçilerine gösteriyor. Ghazli paylaşımında, "Burada belediyeler bile maske dağıtıyorlar. Ama maskeye para ödemek ve satın almak istiyorsanız o eczaneci cezalandırılır" ifadelerine yer veriyor.

“BURADA OLMAK FRANSA'DA YA DA BELÇİKA'DA OLMAKTAN DAHA İYİ”

Market çıkışında karşılaştığı bir Belçikalı ile de durum değerlendirmesi yapan Ghazli, “Burada olmak Fransa'da ya da Belçika'da olmaktan daha iyi. Burada ücretsiz maskelerimiz var, orada hiçbir şey yok” şeklinde konuşuyor.
Ghazli’nin videosu çoğunluğu Fransız vatandaşı olan 38 bin kişi tarafından paylaşılırken, binlerce kişi de beğenerek yorum yaptı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • KURT BEY 11.04.2020 05:59
    Gördünüz mü bizim eşekler
  • mevlüt 11.04.2020 05:32
    Ülkede yaşayan yabancılar Türkiye'de olduklarından memnunlar, ama bizim içimizdeki bir takım nankörlere hiçbir şey yaramıyor.
  • muşlu. 10.04.2020 23:08
    Fatih portakal bunuda haber yapsaydi.
  • vatanperverver 10.04.2020 19:56
    chp lilerin canını yakar bu video.
  • Serdengeçti 10.04.2020 19:48
    Altın gibi bir medeniyetimiz tekrar olacak, adım adım, gün gün oraya gidiyoruz. Bu önce bizim ve ümmetimizin sonra bütün insanlık için olacak! Şeytanlaşmışlar ayıklandıkça, fitne çıkaramaz hale getirildikçe o günler gelecek İnşaallah.
Daha fazla yorum görüntüle