İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) tarafından otobüs sefer saatlerinin düşürülmesiyle vatandaşlar otobüs duraklarında dakikalarca otobüs bekledi. Hastaneden çıkan bir baba ise yarım saatten fazla süredir durakta olduğunu ifade etti.

Toplu taşıma araçlarında sefer sayısının düşürülmesiyle sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü vatandaşlar duraklarda mağdur oldu. Esenyurt'ta hastane çıkışı duraklarda sağlık çalışanlarının ve vatandaşların yarım saat 45 dakikadan fazla evlerine gidebilmek için otobüs beklediği görüldü. Çocuğunu acile getiren bir baba ise yarım saatten fazla otobüs durağında çocuğuyla otobüs beklediğini söyledi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Mustafa Akın 23.04.2020 14:14
    İmamoğlu milleti isyana teşvik etmeye çalışıyor. Kesin ve net. Derdi de oydu zaten, İstanbulu yönetmek falan değil. Gezide yapamadıklarını oturdukları koltuklarda yapacaklar.
  • Öneri 23.04.2020 13:04
    Ambulans çağırmalı idi.Ambulanslar sadece ACİL durumlar içindir ancak öncelik durumu göz önüne alınarak acil olmayan durumlarada gidebilmeliler.Al sana ÖNERİ.
  • salih 23.04.2020 12:57
    daha cok beklersiniz güzel oluyor
  • TuncTunc 23.04.2020 12:35
    Karde$im polis cagirsaydin neden o kadar hasta cocuk ile bekliyorsun.!!! Poliste acil konulara el atabilmeli.!
  • oguz 23.04.2020 11:51
    Anladık bu ibb şeysi yapmıyorda kardeşim bizim bir devletimiz yok mu? Vali ne diye bekliyor hala günlerdir bu haberler yapılırken. Reis el atmalı bu duruma.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek