Daha önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla 'Aşı müjdesi' vererek vatandaşları umutlandıran ancak daha sonra bahsi geçen ilacın halihazırda kullanılmakta olduğu ortaya çıkınca tepki çeken Prof. Dr. Ercüment Ovalı, koronavirüs aşısı ile ilgili yine heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Koronavirüs salgının önlenmesi amacıyla yaptığı çalışmalar ile gündeme gelen Ercüment Ovalı, aşı çalışmalarıyla ilgili yeni açıklamada bulundu.

2 FARKLI AŞI ÇALIŞMASI İÇİN HAYVAN DENEYLERİNE GEÇİLECEK

Aşı ve tedavi geliştirmek için çalışmalar yapan Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Covid-19 a karşı 2 farklı aşı üretiminin laboratuvar kısmını tamamladıkalrını açıkladı.

Ovalı, "Egemenlik kayıtsız şartsız millentindir! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! Covid-19 a karşı 2 farklı aşı üretiminin laboratuvar kısmını tamamladık. Sıra hayvan deneylerinde. Son 1 aydır gece gündüz çalışarak 6 proje 4 ürün ve 3 makale çıkaran kahramanlarıma teşekkür ediyorum. Canım ülkem artık Covid-19 a karşı aşı geliştirebilen az sayıdaki ülkeler arasında." dedi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Müdür Bey 23.04.2020 21:07
    Bulundumu aşi yoksa Yine sadece aciklamami yapti
  • Müdür Bey 23.04.2020 20:56
    Hoca ufak at civciv lerde yesin Sakin cikma labaratuardan