Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Ramazan ayının ilk Cuma hutbesinde eşcinselliğe yönelik sözleri sebebiyle İHD Ankara şubesinin suç duyurusunda bulunmasını kınadı.

Bayraktutar yaptığı açıklamada “Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma hutbesinde İslam’ın en temel yasaklarından birisi olan zina ve eşcinselliğin Kur’anda lanetlendiğini söylemesinden dolayı sözde İnsan Hakları Derneği tarafından suç duyurusunda bulunulmasını kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Emekli 27.04.2020 10:28
    Toplumun ahlakın bozmak ve aile hayatını bitirmek için çalışan bu güruha Allah fırsat vermesin. Başkanımızın yanındayız.
  • dürbün 27.04.2020 04:09
    Başkanım Allah razı olsun. Rabbim her zaman doğruları söylemeyi nasib eylesin
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek