Skandal açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ve adeta FETÖ ağzıyla konuşan CHP yine şaşırtmadı. HDP, İP ve CHP'nin ortak sözcüsü gibi konuşan CHP'li Özgür Özel'in Başkan Erdoğan'ı ve devlet memurlarını skandal ifadelerle tehdit etti. 

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu 28 Şubat kafasıdır. Bu 15 Temmuz öncesi millete ve devlete sallanan parmakla aynıdır. Bu çok açık vesayetçi bir tehdittir. Özgür Özel’in siyaseti maske, yaptıkları vesayet özlemidir. Şiddetle kınıyorum." ifadelerine yer verdi. 

MEMURLARA TEHDİTLER SAVURDU

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi FETÖ'cülerin hükümeti hedef alan tehditlerini hatırlatan ifadelerde bulunmuş, "Saray rejiminin sonu geliyor" diyerek memurları tehdit etmişti.

Özel, skandal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Saray rejiminin sonu geliyor. O son Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaların, bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin. Bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları. Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları da siz olursunuz. Eğer ki koltuğunuza liyakatla oturdunuz, devletinize sadakatla çalışıyorsanız."

Yorumlar 327 Yorum Var
  • Şerafettin 01.05.2020 22:50
    Allah bunları ebediyyen başımızdan eksiz etsin.
  • ramazan 01.05.2020 13:17
    edep
  • Caha 01.05.2020 12:58
    Bunlarin ozgurluk ve demokrasi anlayisi sadece kendine tabi olanlara bunlarin ozgurluk anlayisi bu.ataturk te bunlarin sadece ticari ve amacina ulasmak icin kullandigi bir arac olmus. Terorist sevici ulke ve insanlik dusmanlari
  • Misafir 01.05.2020 12:57
    Memur sendikalarının birleşip, bu haddini bilmez sahte Atatürkçü hakkında suç duyurusunda bulunması gerekir. Boyundan büyük laflar sarfetmesine ipçi ve sapçıların desteği inkar edilemez.
  • Hüseyin 01.05.2020 05:57
    Kimsin sen ne sanıyor kendini aciz.
Daha fazla yorum görüntüle