Dünyanın en büyük sorunu haline gelen koronavirüs pandemisi Avrupa ve dünyanın birçok yerinde insanların hayatlarını kaybetmesine neden oluyor. Çin'de başlayıp İtalya ve İspanya gibi ülkelerden merkezi ABD'ye geçen koronavirüs salgının son gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz.

Son dakika: Koronavirüs salgını Avrupa ve özellikle ABD'de büyük can kayılarının verilmesine neden olurken Almanya gibi durumu daha stabilize tuttmaya çalışan ülkelerde de salgın henüz kontrol altına alınabilmiş değil...

Son 24 saatte dünyadaki koronavirüs gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz...

ALMANYA'DA 113 KAYIP DAHA

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını Avrupa'da can almaya devam ederken, Almanya virüsle en iyi mücadele eden ülkeler arasında yer aldı. Ülkede son 24 saatte koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 113 olarak açıklandı.

Küresel tehdit haline gelen koronavirüs salgınında Almanya, 164 bin 77 kişi ile dünyada en çok vakanın görüldüğü 6’ıncı ülke olmasına rağmen, söz konusu vakalardan 129 bininin iyileştiği açıklandı. Salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 6 bin 736’ya çıktı.

Yorumlar 0 Yorum Var