Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilköy ve Sancaktepe'de yapımı devam eden pandemi hastanelerinin içerisinden ilk görüntüleri paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Sancaktepe'de yapımına başlanan salgın hastanesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sayısız işçi ve iş makinesinin çalıştığı alanda hastanenin bazı bölümlerinin duvarları yerleştirilirken bir kısmının çatıları ise tamamlandı. Hastanenin yapımı tamamlanan bazı odaları ve koridorlarının görüntüsü ise ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yapımı tamamlanan, yatakları yerleştirilen bazı odaların ve koridorların görüntüsünü, "Yeşilköy ve Sancaktepe'de toplam 2 bin yatak kapasiteli iki hastanemizin yapımı hızla devam ediyor. Projeleri inşallah en kısa sürede tamamlayarak İstanbul’a gerçek manada iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacağız." notuyla paylaştı.
-
Fikri
04.05.2020
23:09
Bu hastane kararı çok yerinde bir karar sadece pandemi için değil Allah göstermesin yarın büyük bir afet olursa hemen çözüm üretecek artı hava yolu ile ulaşım olması nedeni ile yarın sağlık turizmi artı yurtdışı sağlık operasyonlarında büyük bir ihtiyaca hizmet edecek. Yapandan ve yaptıran dan Allah binlerce kez razı olsun
Beğen
-
Mehmet Demirsoy
04.05.2020
07:13
Allah( c.c.) sizlerden razı olsun Başkanım. Tüm emeği geçenlerden de Allah razı olsun.
Bizlerin durumu iyi Başkanım. Ekonomik durumu ve moral durumu iyi olmayanlara acil yardım. Rabbim Sizlere de kolaylık versin.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Misafir
04.05.2020
03:27
Allah cumhurbaşkanınızdan ebeden razı olsun.amin
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Songül naci
04.05.2020
00:43
Nen cumhur başkanımızla acilgörüsmem lazım evim yandı beşkiz cocuğm var ne olur ulaştırın
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
ccc
04.05.2020
00:17
İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle