Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Anneler Günü’nü kutlamak için gittiği 100. Yıl Mahallesi’nde gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek yaşlı kadından defalarca özür diledi.

Öğlen saatlerinde Ağrı merkezde bulunan 100. Yıl Mahallesi'ne giderek 86 yaşındaki Türkez Şener adlı teyzeye çiçek vererek Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Sayan, beraberinde getirdiği gıda paketlerini ev içerisine kadar taşıyarak yaşlı kadınla sohbet etti. Ev içerisinde gördüğü manzara karşısında şoke olan Başkan Sayan, uzun süre eve bakarak duygulu anlar yaşadı. Hiçbir şeyi olmayan evde kendisine iftar hazırlayan Tükez teyzeye bakarak “Eğer biz senden helallik almasak yatacak yerimiz yok. Allah rızası için bize hakkını helal et. Biz devlet olarak seni bu saate kadar ihmal etmişiz. Ben senden özür diliyorum. Ne eksiğin varsa hepsini yapacağım. Lütfen bize hakkını helal et. Senin ellerinden, ayaklarından öpüyorum” diyerek uzun süre yaşlı kadına yakarışla bulundu. Yaşlı kadına çocuklarının bakmadığını öğrenen Belediye Başkanı Sayan, Tükez Şener’e yeni ev yapılması için talimat verdi.

 

 

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Samsunlu 08.07.2020 16:40
    Anan kurban olurum.. Savcı Bey, adamsın.. he vallahi oyledir... yiğitsin ikrar ediyorsun .... bubir erdemdir.
  • Ömer 08.07.2020 16:37
    Helal olsun savcı sayan a. Allah yolunu açık etsin
  • Fatih 08.07.2020 16:37
    Adamsın Savcı bey adam. Allah işini ras getirsin, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam et, Allah seninledir.
  • adil 14.06.2020 21:14
    Kadın o kadar fakir ve ihtiyac sahibi ama yine devletine saygılı. Allah onun yerini Cennetinde kökler nasip etsin. Ülkemizde fakir çok olabilir, ama devlet bunların hepsinden haberdar değil. Gözü açık olan ve gerçekten ihtyiyacı olmayanlar onların hakkını yiyiyor. Burda Muhtarlara çok görev düşüyor. Görevini yerine getirmeyenler ebedi Cehenneme hazır olsun.
  • Türk 05.06.2020 21:29
    Adamsın gardaş adam rabbim istikamet versin inşallah
Daha fazla yorum görüntüle