Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Dayanışma Kampanyası'na verdiği destekten dolayı telefonla arayarak teşekkür ettiği Mukadder Öksüz'ün bağışladığı yüzüğün kayınvalidesinin hediyesi olduğu ortaya çıktı.
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan Mukadder Öksüz (48), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup ile altın yüzük göndererek, Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün Öksüz'ü telefonla arayarak teşekkür etti.
2 çocuk annesi Mukadder Öksüz'ü bugün de Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ziyaret etti. Doğan, kampanyaya gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiği Mukadder Öksüz'e çiçek hediye etti. Mukadder Öksüz, "Ben bunu reklam için yapmadım. Gerçekten Cumhurbaşkanımızın daima halk olarak arkasında olduğumuzu bilmesini istedim. Bunun için yüzüğümü gönderdim. İnşallah başkalarına da güzel örnek olur" dedi.
Mukadder Öksüz'ün gönderdiği yüzüğün kayınvalidesinin hediyesi olduğu öğrenildi. Kayınvalidesinin çok sevdiği için hediye ettiği yüzüğün, Mukadder Öksüz'ün tek ziynet eşyası olduğu belirtildi.
'EN ZOR GÜNLERİMİZDE BİR VE BERABER OLMASINI BİLEN MİLLETİZ'
Milli Dayanışma Kampanyası'na kendisi için manevi değeri yüksek olan altın yüzükle destek olan Mukadder Öksüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi aramasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Yüzüğü başkalarına örnek olması amacıyla kampanyaya bağışladığını belirten Öksüz, şunları ifade etti:
"Yüzüğün manevi değeri vardı ama hiçbir şey vatanımızdan kıymetli değil. Çünkü vatan olmazsa ne yaşayacak evin olur, ne ailen olur, ne yiyeceğin ekmeğin olur. Biz de vatanımız için varız. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Allah onu daima kötülüklerden korusun, uzun ömürler versin ona. Benim gelir kaynağım yok. Az da olsa başkalarına bir örnek olması, Cumhurbaşkanımızın bizim daima kendisinin arkasında olduğumuzu bilmesi için o mektubu gönderdim. Yoksa başkası bilsin, medya duysun diye değil. Yapılan hayrın gizli olması bizim için de önemli ve işin bu noktaya gelmesini zaten ben hiç istemezdim, istemiyordum da. Ben bu hayrı devletim güçsüz yahut da buna muhtaç diye mi gönderdim? Hayır, asla. Devletimiz çok güçlü, hem de çok güçlü. Yüzölçümü belki o kadar büyük değildir ama dünya ülkelerinden daha da güçlü. Niye? Her zaman en zor günlerimizde, her yerde bir ve beraber olmasını bilen milletiz. Bunu daima da gösterdik."