Gelen bir son dakika haberine göre; GAP projesi kapsamında kurulan Ilısu Barajı Hidroelektrik Santrali'nin altı tribününden ilki, törenle hizmete alınırken sosyal mesafe kuralına uymayan protokolü Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı.

Atatürk Barajı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük barajı Ilısu'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği üzere 6 türbinden biri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda devreye alındı. Törenin sonlarına doğru toplu bir fotoğraf vermek isteyen projenin başarılı ekibi birbirine fazla yakın durunca, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uyarıldı.

"Fiziki mesafeye dikkat edelim" sözleriyle sosyal mesafeye dikkat çeken Erdoğan, "Kol kola dirsek dirseğe yok. Çok yakınsınız. Maskesi olmayan arkadaşlarımıza da maske verelim. Önce tedbiri biz alalım ki, milletimizden tedbir isteyelim. Maske, mesafe, temizlik... Bu 3 şey çok önemli. diyerek protokolü uyardı.

Yorumlar 37 Yorum Var
  • M atik 20.05.2020 13:04
    Teşekküler sayın bardakçi gizlenmiş bir hakikatı açıkladığınız için
  • With Coo 20.05.2020 09:19
    Cumhurbaşkanı duyarlı. Büyük Dünya Lideri
  • vatan 20.05.2020 08:57
    kimsenin maske taktığı yok allah sonumuzu hayır etsin
  • bilal 20.05.2020 08:32
    kafirler için yaşasın cehennem
  • Ekrem 20.05.2020 08:06
    İşini layıkıyla yapan personelleri tenzih ederek; devlet idaresi içerisinde zoraki, birinin yönlendirmesi-vazife vermesi ile birlikte tüm üşengeçliğiyle iş sorumluluğu almış insanlar böyle işte belli oluyor. Artistler çıkarlar medyada kurmadıkları cümle kalmaz ama tüm uyarıları en önce kendileri delerler. Bu, bu güne kadar mecliste de böyle olmuştur her mecrada da...Sayın cumhurbaşkanının dik duruşu, sert mizacı kesinlikle caydırıcı olmaktadır. Yerindedir. Selametle...
Daha fazla yorum görüntüle