CNN Türk'te yayınlanan programda, 'Drone hikayesinden bir mucize çıkartılmaya çalışılıyor' diyen Ömer Lütfü Avşar'a Hakan Bayrakçı'dan cevap geldi. Bayrakçı, ''Türkiye bir teknoloji üretmişse neyini tartışıyoruz. Yıllarca teknolojide Dünyaya mahkum yaşadık. Bir iktidar her şeyi yanlış yapıyor demek hastalıktır'' diye cevap verdi.

Yorumlar 148 Yorum Var
  • ahmet 01.06.2020 21:10
    BU SİHA VE İHA DAKİ GERÇEK MİLLİ OLAN MÜHENDİSLERİMİZİN BAŞARISI bazı milli olmayan kesimi oldukça rahatsız ediyor sebebi belli onlar milli değil ipleri bu ülkemizin düşmanı dış güçlerin elinde ama bu hazımsızlar artık şunu bilsin bu ülkenin insanı değil milli olan bir insanını milli olan bir kedisini dahi size yedirmeyecek bizler dik duruşa tüm milli olanlar devam onlarda hazımsızlığa devam onlar tarafından bakarsanız hazmetmekte tabiki zor bunlar olağanüstü başarılar onların bir dikili taşı yok
  • MERT TÜRK 31.05.2020 10:24
    1930 larda uçak yapmıştık. bu uçak fabrikasının almış olduğu siparişler vardı. kim engelledi? bu fabrikayı kim kapattı. tabiki CHP. Bu ülkede yapılan her türlü iyi işin olmasını engelleyen ve ülkenin geri kalmasının tek sebebi CHP dir. devrim arabası yapıldı. üretime alınmadı. sebep CHP yaptırtmadı. ülkenin geri kalma sebebi CHP dir. okumuş cahiller cehennemi CHP.
  • Eğitimci 30.05.2020 18:54
    Ömer Lütfi AVŞAR Bey'e yakıştıramadım...Aklı başında,Hukukçu,kibar,entellektüel olarak bildiğim bir okumuş insan böyle basit yorumlar yapmamalı...Hakan Bayrakçı'yı takdir ediyorum...Politize olmamak lazım Milli konularda.Doğruya doğru,yanlışa yanlış demek,diyebilmek insanı güçlendirir...Yabi yapabilene...
  • Yildiz 30.05.2020 18:47
    Ülkede nasıl bir varlık bundan rahatsız olur.Ancak ülke ve millet düşmanı varlıklar bununla övünmez ve taş koymaya calisir.
  • Basri belen 30.05.2020 18:12
    Hayatında uçurtma dahi ucan bir bir şey yapamayan şeyler in bunu eleştirmeye dahi hakları olamaz kınıyorum...........
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek