Manchester United'da forma giyen Brandon Williams'ın babası, oğlunun aldığı doğum günü hediyesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Oğlunun kendisine araba aldığını gören baba Williams, "Gerçekten mi? Benimle dalga mı geçiyorsunuz?" diyerek şaşkınlığını gözler önüne serdi.

İngiliz devi Manchester United'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Brandon Williams, babasına hiç unutamayacağı bir doğum günü sürprizi hazırladı. Kendisini bekleyen sürprizden habersiz bir şekilde evin önüne çıkan Brandon Williams'ın babasının verdiği tepki sosyal medyada paylaşılınca, milyonlarca etkileşim aldı.

Kapının önüne çıktığında oğlunun kendisine aldığı arabayı gören Brandon Williams'ın babası, kısa süreli bir şok geçirdi. Tüm ailenin "Mutlu yaşlar" diyerek bağırmasının ardından arabaya bakakalan baba, "Bu mu? Gerçekten mi? Benimle dalga mı geçiyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. Oğlunun elinde anahtarla gelmesi üzerine ise "İnanamıyorum! Her yerim titriyor!" dedi.

"ANAHTARI AL VE DENE"

Brandon Williams ise babasına anahtarları vererek "Şaka değil. Anahtarı al ve dene" şeklinde yanıt verdi.

Bu anların videosu sosyal medyada paylaşılırken, Brandon Williams'ın hediyesi kısa sürede büyük beğeni topladı.

Manchester United altyapısında yetişen Brandon Williams, haftalık 40 bin pound ücret ile bu sezon başında profesyonel sözleşme imzaladı. Manchester United forması ile bu sezon 27 maça çıkan sol bek oyuncusu, 1 gol atarken 3 de asist yaptı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Onur ünlü 24.05.2020 00:41
    Helal olsun. Babanın sevincine bakın.
  • Ecdad 23.05.2020 20:04
    normal deniliyorda ...bizde annesinin elinden ...babasinin arsasindan CALAN insanlarda var... SORSAN müslümanim der... bu zamanda hic birsey NORMAL degil artik...eski örf ve adetlerin 70% yok olmus gibi ... mal icin birbirini öldüren-mahkemelik olan kardeşler var. geçin bu BIZDE NORMAL ayaklarini
  • ibrahim özmen 23.05.2020 13:13
    hep babalarmı oğullarına araba alacaktı.
  • keşan 23.05.2020 12:57
    hayret , ingilizlerde böyle şeyler anca şow üzerine olur
  • Hasan 23.05.2020 12:44
    Ayda 1.500.000 TL para kazanan Evlat Babasına 500.000TL lik araba almış Baba Şok İnanamıyor.Bu nasıl aile yapısı bizde çok normal sıradan olması gereken bir şey onlarda şok yaratıyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek