Bölgedeki meteoroloji yetkililerine göre olay 20.31 sırasında meydana geldi. İlk değerlendirme bu durumun ‘Beklenen bir göktaşı yağmuru’ olduğu yönünde.

Atmosferin üst kademelerinde meydana geldiği belirtilen olayda patlama neticesinde gök gürültüsüne benzer bir ses duyuldu. Ağrı, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Van, Trabzon, Artvin gibi bölgelerden de bu patlama görüldü.

Jandarma veya güvenlik birimleri tarafından henüz göktaşı düşen herhangi bir yer tespit edilmiş değil. Meteoroloji yetkililerinin araştırması ise devam ediyor…

KAMERALARA YANSIDI 

Dün akşam saatlerinde gök yüzünde parlayan bir cismin düştüğü görüldü. O anı ise Trabzon ve Artvin, Şavşat'ta güvenlik ve cep telefonu kameralarına yansıdı.

TRABZONDAN'DAN GÖRÜNTÜLENDİ 

Trabzonda’da akşam saatlerinde hava aniden aydınlandı. Göktaşı olduğu düşünülen cismin düşme anı kameralara yansırken insanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Düşme anından sonra ise havada toz bulutu oluştuğu görüldü. Olay anını gören vatandaşlar panik olduklarını dile getirdiler.

Olay anına tanık olan vatandaşlar gördüklerini şu şekilde ifade ettiler: Tonya tarafına doğru gökten aşağıya doğru ışık topu gibi birşey indi. Etrafı aydınlatan birşey burayıda aydınlattı. 15 -20 metreyi aydınlatan birşey aşağı doğru indi gitti.. Yaklaşık 15 saniye sürdü. Şaşırdık acaba yıldız kayması mı diye ama yıldız kayması değil bu aşağıya doğru düştü.

ARTVİN'DEN GÖRÜNTÜLENDİ

Artvin Şavşat'ta vatandaşlar oldukça panik yaptıklarını ifade ettiler. Olay anına tanık olan bir vatandaş: Burada oturmuş çay içiyorduk, karşıda ışık topu gördük ve gerçekten çok korktuk! Birkaç saniye görme kaybı yaşadım.

Yorumlar 66 Yorum Var
  • Misafir 30.05.2020 12:43
    Günahkar olan korksun.
  • Yunus 28.05.2020 23:38
    Atmosfere girdiği an yanar gök taşı yanar
  • Salim Uykuz 28.05.2020 23:08
    Eğer GÖKTAŞI değilse TAŞKÖKÜ olmalı....
  • Dede 28.05.2020 22:07
    füze ye benzıyor amerikan olabılır
  • avni 28.05.2020 21:56
    illumunaticiler yorumları basmıi, uzaylı istilası korkusu salmaya çalışıyorlar insanların üzerine, sahte bir uzaylı istilası düzenleyip dünya düzenini değiştirme derdindeler şimdi de. 1975'den beri hazırladıkları kart oyunundaki olayları bir bir gerçekleştiriyorlar. Tavsiyem googlea "illumunati kart oyunu" yazıp aratın ve kartların üzerindeki resimleri ve yazıları güzelce okuyun.
Daha fazla yorum görüntüle