İzmir'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte öğle saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Bazı caddelerdeki su birikintilerine İZSU ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Konak ilçesinde, Güzelyalı Semti'ndeki bazı iş yerlerini su bastığı gözlendi.

ALPAY ÖZALAN'DAN TEPKİ!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, iş yerlerini su basmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi.

 Özalan sosyal emdya hesabından yaptığı paylaşımda, '' Sağanak yağış sonrası İzmir'de su baskınları yaşandı. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise troll hesaptan kendini övdürmekle meşgul.'' ifadeleriyle tepki gösterdi.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ahmet 02.06.2020 12:14
    Ben de izmirliyim 52 yaşındayım ömrümde CHP ye oy vermedim ama hiç acımayın İzmir bu yönetimi hak ediyor takım tutar gibi parti tutan, din deyince tüyleri diken diken olan bu nursuzların yüzünden bu yönetim yüz yıl daha İzmiri yönetir. Hiç farketmez sokaktan hiç adı sanı duyulmamış birini getirin CHP den aday olsun % 75-%80 oyla garanti seçilir. Bakmayın haberin içeriğinde şikayet eden esnaf, halk ta bu gün seçim olsun yine oyunu CHP ye verir adım kadar eminim
  • Reis 02.06.2020 07:04
    Alpay sen karışma onların başına gökten taş yağsa şükreder kar yağsa felaket der hallerinden memnun bir şişe biraya memleketi satarlar 20 sene önce askerdim izmirde...