Çorum ve Çankırı'da meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, KGYS kameralarının kaydettiği bazı trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Paylaşımda "Trafik kurallarına uysalardı bu kazalar olmayabilirdi" uyarısında bulunuldu. Çorum'da bir otomobil ile ana cadde üzerinde seyreden motosiklet çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü havaya savruldu. Motosiklet sürücüsü yaralandı.

Çankırı'da da cadde üzerinde seyreden otomobil sürücüsü, ana caddeden gelen başka bir otomobile çarptı. Kaza anı kameralarca kaydedildi.

Araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Dışses 03.06.2020 15:50
    Yalnız dikkat edin aracın geldiği tarafta herhangi bir üçgen veya dur levhası yok. Adam bilemez yolun statüsünü hatta levha yoksa yol onundur. Suç belediyenin veya karayollarının. Levha eksikliği var, trafik işareti eksikliği, sürücüyü yanıltıcı davranış.
  • serdar 03.06.2020 14:51
    Motorcu suclu deyil ama Kaski bile yok , Ehliyeti elinden alinmali .
  • sakaryalı 03.06.2020 14:35
    butun ilçelerde bu sıkıntı var deli gibi gidiyor abart eksozlu gençler bence bunlara emnıyet ciddi manada el atmalı okadar şikayetlere amen sallanmıyoır
  • bayburtlu 03.06.2020 14:13
    boş yolda kaza
  • uygurlu 03.06.2020 12:52
    snç yetkililer; trafik kurallarını tam koyamıyorsunuz. Elbette sürücülerinde hataları var ama kuralları tam belirlenmeyen bir saha maç yapmak kazalara açık davetiye getirir. Her 2 kazadada yetersiz işaret ve levha olmadığını gösteriyor. Kavşaklara DUR levhası konulması yada yerde bunu belirtecek çizgilerin olması gerekir. Lütfen birkaç uzmanı avrupaya gönderin. orada bu kuralların nasıl işlediğini inceleyip ülkemize uyarlasınlar. Mesela, ingilterede her sokağın başında yerde işaret vardır. tek kesik çizgi karşı istikametten gelenler için çift kesik çizgi ve üçgen aracını durdurmanız ve yol vermeniz içindir.
Daha fazla yorum görüntüle