ABD'de polis tarafından itilen yaşlı adamın sırtüstü düşerek kafasını yere çarpması sonucu kafa travması geçirdiği belirtildi.

ABD’de geçtiğimiz hafta siyahi George Floyd’un polis tarafından öldürülmesi sonrası başlayan ırkçılık ve şiddet karşıtı protestolar devam ediyor. New York’un Buffalo şehrinde polis tarafından itilen 75 yaşındaki Aaron Torgalsky yere düşerek kafa travması geçirdi. Buffalo’nun merkezindeki belediye binası önünde kayda alınan korkunç olayın görüntülerinde, yere serilen yaşlı adamın hareketsiz kaldığı ve kafasından kan aktığı görülüyor.

Buffalo Polis Komiseri Byron Lockwood yaptığı açıklamada, olaya karışan 2 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını belirtti. Lockwood, kafa travması geçiren yaşlı adamın tedavisinin sürdüğü ve durumunun stabil olduğunu aktardı. New York Valisi Andrew Cuomo da yaşanan olayın haksız ve utanç verici olduğunu, olaya karışan polislerin görevden uzaklaştırılması gerektiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Öte yandan sosyal medyada hızla yayılan görüntülere tepkiler büyüyor.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Kil oldum 07.06.2020 10:42
    Polis haklı bence
  • Düşünür 06.06.2020 12:42
    ABD toplumsal olaylarda eğitimi zayıf olan polisine canlı eğitim veriyor gibi
  • Vatandaş 06.06.2020 05:48
    bu haşhaşiler insan felan değilya bu kadar duygusuz ve şuursuz ancak robotlar olabilir ama ALLAH ın izniyle sonları geldi ışık göründü yani
  • Subhi 06.06.2020 02:30
    ( Stabil )durumu sabit ilerleme kayıt edilememesi !!! Ciddiyetini koruyor !!!
  • mehmet 06.06.2020 00:21
    masum amerikan halkinin yanindayiz sizden ricamiz bankalari da bi ziyaret ederseniz sevinriinz neme lazım dolar duser siizin bankalar yagmalanirsa
Daha fazla yorum görüntüle