Esenyurt'ta sokağa dönüş yapan minibüsün çarptığı 7 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Çarpan minibüsün sürücüsü tarafından hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Kaza, dün saat 15.45 sıralarında İncirtepe Mahallesi 245.Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 YP 4276 plakalı minibüsü sürücüsü Sinan E., sokağa girip sağa dönerken çocuğu fark etmedi. Minibüsün çarptığı 7 yaşındaki Emir Gülen ağır yaralandı. Minibüs sürücüsü Sinan E., ağır yaralanan çocuğu hemen yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Emir Gülen, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak üzer yola çıkarıldı. Yolda durumunun daha da ağırlaşması üzerine hemen yakındaki bir başka özel hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan küçük emir hayatını kaybetti. Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatırken minibüs sürücüsü sinan E. gözaltına alındı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, park halindeki minibüsün geri geri gittiği, ardından dönerek sokağa döndüğü ve o sırada yolda duran çocuğa minibüsün çarptığı görülüyor.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Cihat 10.06.2020 11:20
    Kimi çocuk demiş kimi şoför suçlu demiş. Çocuk bu her yere girer çıkar otobanın ortasına bırak korkmaz bile yürür gider. Şoföre geri manevra yapıyor manevrasını yaparken çocuk kör noktadan gelip önüne çömeliyor. Ben o adamın sokağa gireceğini manevrayı tamamlarken zor anladım çocuğun anlamaması çok daha normal. Adamın da çocuğu görmemesi normal. Tek hatalı o çocuğu sokağa salan ana babada.
  • songul 07.06.2020 22:22
    cocuklar disarda hiç saga sola bakmadan koşturuyorlar çocuk sokağa çıkıncı mutlaka yanında biri olmalı ben yanından bir saniye ayrılmıyorum işimi gücümü bırakıp yanında duruyorum
  • Sedo 06.06.2020 15:44
    Çocuğun annesi ve babası bosanmislar çocuk velayeti babada ve babannesi bakiyomus
  • yusuf 06.06.2020 15:30
    sofurun tek sucu gerı gıderken cocuk yerde egılmıs cocugu gormuyor burya kadar normel . aynadan yola bakacagına tekrar ılerı cıkarken sag one baksa cocugu ayaga kaktıgı ıcın gorur . arac kullanırken yayalara yakın yerlerde yaya lara dıkkat etsek daha ıyı olacak ecel gelmıs carpması bahane Allah rahmet eylesın
  • Bek 06.06.2020 15:20
    Herkes çocuğa yüklenmiş ama o adı üstünde "çocuk".. Burada kabahatli şofördür, görüş açısı var kamerada net görünüyor çocuğu çok net ve açık şekilde görebilir ama ya telefonla oynuyordu ya da sağa sola bakınıyordu!
Daha fazla yorum görüntüle