Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması olmayınca vatandaşlar Belgrad Ormanı’na akın etti. Araçları park edecek yer bulunamayan Belgrad Ormanı’nda oluşan yoğunluk ise havadan görüntülendi.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle uzun süredir İstanbulluların özellikle hafta sonunu değerlendirmek için gittikleri Belgrad Ormanı sessizliğe bürünmüştü. 1 Haziran’dan itibaren önce park, bahçe, mesire alanları gibi alanların açılmasının ardından, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının iptal edilmesiyle birlikte Belgrad Ormanı yeniden eski kalabalık günlerine döndü. Kısıtlamasız ilk hafta sonunda çok sayıda vatandaşın ormana gelmesiyle yoğunluk oluştu. Bazı vatandaşların sosyal mesafeye dikkat etmediği ve maske takmadığı görüldü. Otoparkta araçlar için yer kalmazken, ormanın girişinde araç kuyrukları oluştu. Ormanda oluşan yoğunluk ve araç kuyruğu ise havadan görüntülendi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • cihan 07.06.2020 20:50
    1971 doğumluyum.çocukken istanbulda belgrat ormanlarına geziye gittiğimizde zeytinyağlı dolma domates biber peynir karpuz üzüm yer büyükler çay içerdi.Şimdi mangal yapılıyor.Her taraf duman tavuk köfte sucuk kokusu.Açken bir nebze sorun yok ama tok olunca insanı rahatsız ediyor.Mesire yerlerinde mangalın yasaklanması lazım diye düşünüyorum.
  • misafir 07.06.2020 16:25
    siz bu kafayla giderseniz bu günleri çok ararsınız
  • xyz 07.06.2020 14:33
    bizim çocuklar ekmek almaya bakkala gidemiyor yasak var diye millet çoluk çocuk pikniklerde bu nasıl adalet bir yasak varsa herkese uygulansın yada kaldırsınlar yasağı